Antalya Sıcağına Dayanıklı Kalıcı Saç Boyası İçin En İyi Kuaförler

Ceyda Güler

Kayıtlı Üye
Antalya’da yaşıyorum ve buradaki sıcak hava, nem ve güneş saç boyasını çok çabuk akıtıyor. Özellikle açık renkler birkaç yıkamada solup turuncuya dönüyor. Kaliteli ürünler kullanan, boyayı saça iyi sabitleyen ve mümkünse saçı fazla yıpratmayan bir kuaför arıyorum. Konyaaltı, Lara veya Muratpaşa taraflarında önerebileceğiniz bir yer var mı?

Antalya’da sıcak hava ve denize dayanıklı saç boyası için hangi kuaför iyi?

Merhaba, ben de Antalya’da yaşıyorum, özellikle Lara tarafında. Aynı dert bende de vardı: saç rengi birkaç yıkamada solar, hele ki açık renkse hemen turuncuya dönerdi. Geçen yaz sürekli kuaför değiştirip sonunda memnun kaldığım bir yer buldum: Cix Kuaför Lara.

Sürekli güneşe çıkan biriyim ve kuaförüm bana özellikle “deniz sonrası renk koruyucu bakım” önerdi. Wella'nın profesyonel serisini kullandılar, hem boya yıpratmadı hem de iki aydır rengim aynı kaldı diyebilirim.

Bir de mutlaka mor şampuan önerdi, onun sayesinde küllü ton hemen sarıya dönmüyor. Denemek istersen Emrah Bey var, oldukça ilgili.

Ben Konyaaltı'nda Trendy Kuaför'e gidiyorum ve açıkçası yıllardır ilk defa boyanın bu kadar kalıcı olduğuna şahit oldum. Özellikle balayaj gibi uygulamalarda hem tonu güzel oturtuyorlar hem de ürün kalitesi yüksek.

Antalya sıcağı gerçekten saça acımıyor, ama onlar hem UV koruyucu ürünler kullanıyor hem de boya sonrası yoğun bakım yapıyor.

Yaz-kış saç rengim artık sabit diyebilirim. Fiyatlar biraz ortalamanın üstünde ama ürünlerin kalitesi ve saçta bıraktığı o sağlıklı his buna değiyor.

Açık ton düşünüyorsan kesinlikle öneririm!

Geri
Üst Alt