Mesut Demiray
Kayıtlı Üye
Merhaba değerli forum üyeleri,
Hepimizin bildiği gibi, Antalya, Türkiye'nin sadece turizmde değil, sağlık turizmi alanında da son yıllarda ciddi bir yükseliş yaşadı. Özellikle yabancı hastaların saç ekimi için bu şehri tercih ettiğini görmek, benim de tercihimde etkili oldu.
Şu an için Erzurum’da yaşıyorum ancak yakın zamanda Antalya’da bir iş fırsatım doğdu. Bu nedenle, saç ekimi işlemini kaliteli merkezlerin yoğun olduğu bir şehirde yaptırmak istiyorum. Erzurum’da da merkezler var ama gerek uzman sayısı gerekse teknolojik altyapı açısından Antalya kadar gelişmiş olmadığını düşünüyorum.
Reklam değil, doğrudan yaşanmışlık içeren tavsiyeler arıyorum.
Antalya’da saç ekimi konusunda önerebileceğiniz güvenilir klinikler,
Varsa uzman doktor isimleri,
Ve tabii ki kaç greft ektirdiniz / ne kadara mâl oldu gibi bilgiler çok işime yarar.
Şimdiden yanıt verecek olan herkese çok teşekkür ederim
Umarım bu başlık, benim gibi saç ekimi düşünenler için doğru adımlar atılmasını sağlar.
Hepimizin bildiği gibi, Antalya, Türkiye'nin sadece turizmde değil, sağlık turizmi alanında da son yıllarda ciddi bir yükseliş yaşadı. Özellikle yabancı hastaların saç ekimi için bu şehri tercih ettiğini görmek, benim de tercihimde etkili oldu.
Şu an için Erzurum’da yaşıyorum ancak yakın zamanda Antalya’da bir iş fırsatım doğdu. Bu nedenle, saç ekimi işlemini kaliteli merkezlerin yoğun olduğu bir şehirde yaptırmak istiyorum. Erzurum’da da merkezler var ama gerek uzman sayısı gerekse teknolojik altyapı açısından Antalya kadar gelişmiş olmadığını düşünüyorum.
Merak ettiklerim:
- Antalya’da saç ekimi yaptıranlar hangi merkezi tercih etti?
- Memnun kaldınız mı? Özellikle doğal görünüm ve yoğunluk konusunda tatmin edici miydi?
- FUE, Safir FUE, DHI gibi tekniklerden hangisi uygulandı?
- İşlem sonrası takip, bakım ve destek nasıldı?
- Fiyat-performans açısından mantıklı bir tercih oldu mu?
Reklam değil, doğrudan yaşanmışlık içeren tavsiyeler arıyorum.
Şimdiden yanıt verecek olan herkese çok teşekkür ederim
Umarım bu başlık, benim gibi saç ekimi düşünenler için doğru adımlar atılmasını sağlar.