Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Androwium %5 spreyi kullanmaya başlayalı yaklaşık 25 gün oldu şuana kadar bi faydasını görmedim saçlarımda dökülme ve seyrelme arttı bu ne zamana kadar sürecek bilmiyorum ama çok korkuyorum daha 16 yaşındayım.
Androwium %5 spreyi kullanmaya başlayalı yaklaşık 25 gün oldu şuana kadar bi faydasını görmedim saçlarımda dökülme ve seyrelme arttı bu ne zamana kadar sürecek bilmiyorum ama çok korkuyorum daha 16 yaşındayım.
25 gün gerçekten çok kısa bir süre. Minoksidilde ilk haftalarda dökülmenin artması birçok kişide görülebiliyor ve bu tek başına ilacın işe yaramadığı anlamına gelmez. Ben olsam en az 3-4 ay dolmadan yorum yapmazdım. Ama 16 yaşındasın, o yüzden bir dermatolog takibinde olman önemli. Şimdilik panik yapıp bırakma, çünkü 25 günde sonuç gören kişi sayısı zaten çok az.
Ciltte meydana gelen sivilceler, siyah noktalar ve renk eşitsizlikleri sadece estetik bir problem değildir; aynı zamanda kişinin özgüvenini doğrudan etkileyen ciddi bir cilt sorunudur. Özellikle...
Konazol Şampuan, saç dökülmesi, kepek ve kafa derisi problemleri gibi yaygın saç bakımı sorunlarına karşı güçlü bir çözüm sunuyor. Saçın sağlıklı uzamasına destek verirken, kafa derisini...
Saç dökülmesi, yalnızca estetik kaygılarla sınırlı kalmayan, kişinin özgüvenini ve yaşam kalitesini de doğrudan etkileyen bir problemdir. Genetik yatkınlık, hormonal değişiklikler, stres...
Cilt sağlığı, günlük yaşam kalitesini doğrudan etkileyen önemli bir faktördür. Çevresel etkiler, kimyasallara maruz kalma, nem eksikliği ya da fiziksel travmalar sonucu cilt bariyeri...
Ciltte oluşan iltihaplı döküntüler, kaşıntı, kızarıklık ve pullanma gibi belirtiler, birçok kişinin yaşam kalitesini ciddi anlamda düşürebilen, yaygın dermatolojik şikâyetler arasında yer alır. Bu...
Travocort Krem, ciltte mantarların yol açtığı enfeksiyonların tedavisinde kullanılan, reçeteyle temin edilen bir ilaçtır. Dermatoloji uzmanları tarafından sıkça reçete edilen bu krem, özellikle...
Saç dökülmesi, yalnızca estetik bir problem değil aynı zamanda özgüveni de etkileyen ciddi bir sorundur. Günümüzde kadınların ve erkeklerin büyük kısmı saç seyrelmesi ve kellik ile karşı karşıya...
Cilt sağlığı, yalnızca estetik bir mesele değil; genel sağlığın da aynasıdır. Gün boyunca hava kirliliği, güneş ışınları, deterjanlar, sürtünme, sıcaklık farkları ve kimyasal maddeler gibi sayısız...
Dyson’ın en yeni nesil teknolojisini temsil eden Supersonic r™, sadece şık ve fütüristik tasarımıyla değil, saç sağlığına duyarlı yaklaşımıyla da dikkat çekiyor. Ergonomik “r” formu sayesinde elin...
Zoretanin kullanmaya başlayalı bir süre oldu ve ilacın cildi ne kadar kuruttuğunu birebir yaşıyorum. Dudaklar, yüz derisi derken saç ve saç derim de eskisine göre çok daha hassas hale geldi. Tam...
Klasik saç kesimi, zamanın ötesinde bir tarzdır ve her yaş grubuna hitap eder. Bu model, genellikle yanlar kısa ve üst kısım daha uzun bırakılarak kesilir. Düz, dalgalı veya kıvırcık saç...
Burun estetiği yaptırmak istemiyorum ama ufak bir düzeltmeyle görünümün toparlanabileceğini duydum. Bu yüzden dolgu yaptırmayı düşünüyorum. Ancak araştırdıkça herkes farklı şey söylüyor. Kimine...
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda saçımda özellikle belirli bölgelerde yoğun dökülme fark ettim. Açık kalan alanları kapatmak için saç fiberi kullanmayı düşünüyorum ama piyasada çok fazla marka...
Saç dökülmesi, günümüzde pek çok erkeğin yaşadığı en yaygın estetik sorunlardan biri hâline geldi. Genetik faktörler, stres, yanlış beslenme alışkanlıkları ve çevresel etkiler saç sağlığını...
Geçen akşam Eşref Rüya dizisini izlerken yine aynı şeye takıldım: Çağatay Ulusoy’un saç modeli! Gerçekten sahneye çıkar çıkmaz gözlerim onun saçlarına gidiyor. O kadar doğal, o kadar karizmatik...
Yüzün en dikkat çeken bölgesinde aniden beliren bir uçuk, yalnızca fiziksel rahatsızlık değil; aynı zamanda estetik kaygıların da kaynağı hâline gelir. Özellikle sosyal yaşamın temposu içerisinde...
Küt saç kesimi, yıllardır popülerliğini kaybetmeyen ve her sezon farklı yorumlarla karşımıza çıkan zamansız bir stil olarak öne çıkar. Net çizgileri, güçlü duruşu ve modern havasıyla hem sade hem...
Sivilceyle savaşırken sadece cilt temizliğiyle yetinmek çoğu zaman yetersiz kalabiliyor. Özellikle inatçı, iltihaplı ya da sık tekrar eden aknelerde daha etkili çözümlere ihtiyaç duyuluyor. İşte...
Selam beyler 👋
Saç ekimi yaptırmayı düşünen biri olarak uzun süredir farklı klinikleri araştırıyorum ve son zamanlarda adını en çok duyduğum yerlerden biri de Hair Of Istanbul oldu. Özellikle...
Ciltte oluşan mantar enfeksiyonları, kaşıntı, soyulma ve kötü koku gibi belirtilerle birlikte hem fiziksel hem psikolojik açıdan rahatsız edici olabilir. Özellikle nemli, kapalı ya da sürtünmeye...
Geçen hafta saç dökülmesi şikayetiyle dermatoloğa gittim. Özellikle tepe bölgemde belirginleşen dökülmeden dolayı endişeliydim ve bu yüzden bir uzmana danışmak istedim. Dermatolog muayene...
Ciltte uzun süredir devam eden kaşıntı, kızarıklık ve döküntü gibi şikâyetler varsa ve bu belirtiler özellikle hassas bölgelerde (yüz, boyun, göz çevresi gibi) ortaya çıkıyorsa, klasik kortizonlu...
Son birkaç aydır saçlarım fark edilir şekilde dökülmeye başladı. Özellikle duşta elime gelen miktar moral bozuyor. Önceden birkaç tel giderdi, şimdi avuçla geliyor. Stresten mi, şampuandan mı...
Son birkaç yılda spor yapsam da özellikle iç bacak ve kol bölgesinde sarkma fark ettim. Kaslar güçlü ama ciltteki gevşeklik rahatsız edici. Ameliyat düşünmüyorum, o yüzden ameliyatsız yöntemleri...
Saç şekillendirme dünyasında kuralları baştan yazan Dyson Airstrait™, hem kurutma hem düzleştirme işlevini tek bir cihazda birleştirerek zamandan tasarruf etmek isteyenlerin hayallerine cevap...
Açıkçası ameliyat fikri beni biraz tedirgin ediyor. Bu yüzden son zamanlarda ameliyatsız boyun estetiği yöntemlerini araştırıyorum. Çünkü eğer aynı etkiyi daha basit bir şekilde alabiliyorsam...
Cilt sağlığına dair sorunlar, özellikle kronik ve tekrarlayan vakalarda yaşam kalitesini doğrudan etkileyen ciddi durumlar yaratabilir. Egzama, atopik dermatit veya vitiligo gibi bağışıklık...
Ciltte aniden beliren kızarıklık, kaşıntı, pullanma, döküntü ve iltihap gibi belirtiler, çoğu zaman bağışıklık sisteminin aşırı tepkisiyle ortaya çıkan dermatolojik rahatsızlıkların habercisidir...
Saç sağlığı, özellikle kadınlar için estetik ve özgüvenin önemli bir parçası. Saç dökülmesi, incelme ya da cansız görünüm gibi problemlerle karşılaşan kadınlar için doğru destek ürününü bulmak...
Merhaba herkese, saç rengimi değiştirmek istiyorum ve uzun süredir sarı tonlarına geçmeyi düşünüyorum. Ama kafam inanılmaz karışık. Kuaförüm bana altın sarısının daha sıcak ve yüzüme uyumlu...