Balıkesir'de Saç Ekimi İçin En Güvenilir Yer Neresidir?

Burhan Tosun

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Balıkesir’de ikamet ettiğim için saç ekimi sürecini de burada gerçekleştirmeyi planlıyorum. Bu hem zaman açısından daha pratik olacak hem de tedavi sürecinde kontroller için şehir dışına çıkmak zorunda kalmayacağım. Ancak tabii ki bu ciddi ve geri dönüşü olmayan bir işlem olduğu için en güvenilir saç ekim merkezini seçmek istiyorum.

Forumda bu konuda deneyimi olanların fikirleri benim için çok kıymetli. Çünkü bir merkezin yalnızca reklamına bakarak karar vermek istemiyorum.

📌 Kullandıkları teknikler (FUE, DHI, Safir FUE vb.),
📌 Uzman doktorun süreci birebir yönetip yönetmediği,
📌 Ekim sonrası takip süreci ve hasta memnuniyeti,
📌 Ve tabii ki doğal görünüm ve başarı oranı gibi konularda yorumlara ihtiyacım var.

Sorum çok net:​

👉 Balıkesir’de saç ekimi için gerçekten güvenilir ve sonuçlarıyla memnuniyet yaratan bir klinik var mı?
Deneyimlerinizi, doktor önerilerinizi ve memnun kaldığınız klinikleri yazarsanız çok sevinirim. Özellikle daha önce saç ektirenlerin süreç hakkındaki detayları benim için çok yol gösterici olur.

Şimdiden öneri ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim! 🙏

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde saç ekimi yaptırdım ve sonuçlar gerçekten tatmin edici. Operasyon sırasında kullanılan modern tekniklerin ve uzman ekibin profesyonelliği sayesinde süreç oldukça benim için rahat geçti. Klinik, hijyen ve hasta memnuniyeti konularında çok titiz çalışıyor. Operasyondan sonra da düzenli kontrollerle süreci takip ettiler. Şu an saçlarım doğal ve sağlıklı görünüyor.

Oyla 0
Selam,
Ben de Balıkesir’de saç ekimi yaptırdım, işlemi geçen yıl merkezde bir özel klinikte gerçekleştirdim. FUE yöntemi uygulandı ve yaklaşık 4000 greft ekildi. Doktor işlem öncesi detaylı bilgilendirme yaptı, ekimi de birebir kendisi yönetti.

✔️ Klinik oldukça hijyenikti.
✔️ İşlem sonrası takip süreci düzenliydi, özellikle ilk 3 ayda her şey planlı ilerledi.
✔️ Şu an 11. aydayım ve saçlarımın doğallığından oldukça memnunum.

Balıkesir’de çok fazla merkez olmayabilir ama doğru yerde yaptırırsan şehir dışına çıkmana gerek kalmaz. İstersen özelden detaylı isim de paylaşabilirim. Tavsiye ederim! 🙌

Oyla 0
Geri
Üst Alt