Başakşehir’de Saç Boyama Konusunda Güvenilir Bir Kuaför Arıyorum!

Gülhayat

Kayıtlı Üye
Saç boyatma konusunda yıllardır aynı sorunları yaşayan biri olarak artık bu konuda içimi rahatlatacak bir yer bulmak istiyorum. Özellikle Başakşehir gibi büyük bir semtte yaşıyor olmama rağmen, bugüne kadar saç rengim konusunda gerçekten içime sinen, tam anlamıyla “işte bu!” diyebileceğim bir kuaföre rastlayamadım. Geçtiğimiz aylarda yine büyük umutlarla bir salona gittim. Küllü kumral tonlarında doğal, küllü ve soft bir geçiş istemiştim. Fakat sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu.

İlk birkaç gün her şey normal gibiydi ama saçımı üçüncü kez yıkadıktan sonra aynada karşılaştığım renk tam anlamıyla kızıl yansımalı bir kahveye dönüştü. Oysa ben açıkça küllü tonlardan bahsetmiştim. Dahası sadece renk değil, saçımın sağlığı da ciddi zarar gördü. Uçlar sertleşti, saçım taranmaz hale geldi, dokusu bozuldu. Yumuşak, sağlıklı ve doğal görünümlü bir saç hayal ederken, aylarca nem maskesi, yağ bakımı ve protein yüklemesi yapmak zorunda kaldım. O dönem saçımı toplamadan dışarı bile çıkamıyordum çünkü dalgalı saç yapım tamamen bozulmuştu. Kırıklar arttı, saç sanki yanmış gibi cansız görünüyordu.

Bu deneyimden sonra artık “bir deneyeyim, belki iyidir” mantığıyla kuaföre gitmek istemiyorum. Her işlemde saç biraz daha yıpranıyor ve toparlamak çok uzun sürüyor. Benim artık aradığım şey şu: gerçekten kaliteli ürünler kullanan, markasını gizlemeyen, işlem öncesinde detaylı renk analizi yapan, gerekirse birkaç seanslık bir planla ilerleyen bir kuaför. Rengi tam istediğim gibi tutturacak, “küllü” deyince gerçekten küllü bir ton elde edecek, saçımı kurutmadan işlem yapacak, ve bunu yaparken beni ikna ederek, güven vererek çalışan biri.

Başakşehir’de böyle bir kuaför ya da saç boyama konusunda iyi olduğunu bildiğiniz, özellikle küllü tonlar, bej, soğuk kahveler gibi renklerde başarılı bir salon varsa gerçekten önerilerinizi bekliyorum. Hem ürün kalitesi hem de işlem sonrası saç sağlığını koruma konusunda dikkatli olan biriyle çalışmak istiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar, memnun kaldığı yerleri paylaşabilir mi?

Şu an saçımı yeniden boyatmaya korkuyorum ama aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmek de istiyorum. Lütfen yorumlarınızı, tavsiyelerinizi paylaşın. Başakşehir ve çevresinde bu tarz hizmet veren, uzun vadede güvenebileceğim bir kuaför bulmam için desteğinize gerçekten ihtiyacım var.

Başakşehir’de uzun süre iyi bir kuaför arayıp sonunda Sevgi Bayan Kuaförü ile tanışınca resmen rahatladım! Röfle yaptırmak istiyordum ama korkuyordum çünkü saçım hassas, çabuk kırılıyor. Sevgi Hanım saçımı önce analiz etti, işlem öncesi bakım yaptı, sonra da tonlamayı o kadar güzel oturttu ki sonuç asla sarı değil, doğal ışıltılı bir küllü ton oldu. Saçım işlem sonrası bile yumuşacıktı. Ürünleri gerçekten kaliteli, kokusundan ve saçtaki etkisinden fark ediliyor zaten. Gönül rahatlığıyla öneriyorum 🌸

Oyla 0
Senin yaşadığın o “kızıllığa dönme” sorunu ben de başka bir yerde yaşamıştım ama sonra Behiye Bayan Kuaförü’ne gittim ve orada resmen içim rahat etti. Küllü kumral istedim, Behiye Hanım bana önce hangi tonun tenime daha uygun olacağını anlattı, sonra da tam hayal ettiğim gibi soğuk alt tonlu bir boya yaptı. 3 hafta oldu, hâlâ renk ilk günkü gibi duruyor ve akma yapmadı. Saçım sertleşmedi bile, tam tersi daha sağlıklı görünüyor. Özellikle boya konusunda çok iyi olduklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim!

Oyla 0
Saçım ince telli ve çok işlem gördüğü için artık kimseye güvenemez hale gelmiştim. Ama San Kuaför Başakşehir’de keratin bakımı ile dip boyayı birlikte yaptırdım, sonuç tam bir dönüşüm oldu! Hem dip rengim tam tutturuldu, hem de saçım o sertliğinden tamamen kurtuldu. Kullanılan keratin ürünü ithalmiş, zaten kokusundan ve verdiği etki kalitesini hemen anlıyorsunuz. Ayrıca ekip çok ilgiliydi, her adımı anlattılar. Benim gibi saçı yıpranmış olanlar için kesinlikle tavsiye ederim :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt