Cadı Fındığı Toniğini Sabah Mı Yoksa Akşam Mı Kullanmak Daha İyi?

Ayşe Babacan

Kayıtlı Üye
Cadı fındığı toniğini yeni kullanmaya başlayan biri olarak en çok kafamı kurcalayan şeylerden biri de uygulama zamanı oldu. Yani bu ürünün etkisini görmek için sabah mı yoksa akşam mı kullanmak daha doğru?

Ben sabah yüzümü yıkadıktan sonra uyguladığımda cildimde ferah bir his bırakıyor ve gün içinde yağlanmamı biraz azaltıyor gibi geliyor. Ama akşamları makyajımı temizledikten sonra sürdüğümde ise gözeneklerim daha iyi arınmış gibi hissediyorum. İki zaman da bana iyi geliyor ama acaba uzmanlar ya da uzun süredir kullananlar hangi zamanı daha faydalı buluyor?

Bazı yorumlarda “gündüz kullanınca güneş hassasiyetini artırabilir” gibi şeyler okudum, bu da kafamı karıştırdı. Bazıları ise sabah-akşam düzenli kullandığını ve sorun yaşamadığını yazmış. Benim için önemli olan cildimi yormadan maksimum faydayı almak.

Siz cadı fındığı toniğini ne zaman kullanıyorsunuz, sabah mı akşam mı? Yoksa her iki zamanda da kullanmak mı en doğrusu?

Akşam kullanmayı tercih ediyorum. Gün içinde biriken kiri arındırmak için daha uygun geliyor.

Oyla 0
Sabahları ferahlatıcı his için kullanıyorum ama mutlaka nemlendirici ekliyorum. Yoksa kuruluk oluyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt