Kullanıcı Yorumları CeraVe Nemlendirici Krem

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
CeraVe Nemlendirici Krem.WEBP
Cildin ihtiyacı her zaman karmaşık içeriklerden ya da gösterişli vaatlerden ibaret değil. Asıl aradığı şey, onu anlayan ve gerçekten işe yarayan bir bakım. İşte bu yüzden CeraVe Nemlendirici Krem, sadeliğin gücünü bilimle birleştirerek karşımıza çıkıyor. Özellikle kuru, çok kuru ve hassas ciltler için geliştirilen bu krem; ilk kullanımda bile cildin susuzluğunu gideren, yumuşatan ve onaran bir etki sunuyor. Gün boyunca devam eden yoğun nemlendirme özelliğiyle, hem yüz hem vücut için çok yönlü bir bakım alternatifi oluşturuyor.

Formülünün merkezinde yer alan 3 temel seramid (1, 3 ve 6-II) ve hyalüronik asit, cilt bariyerini onarmada ve nemi hapsetmede kritik rol oynuyor. CeraVe’nin patentli MVE teknolojisi, nemin cilde anlık değil, gün boyu dengeli şekilde yayılmasını sağlıyor. Bu da klasik nemlendiricilerden farklı olarak sabah uyguladığınız nemin akşam saatlerine kadar ciltte kaldığı anlamına geliyor. Yağlı his bırakmayan ama cildi saran yapısıyla hem gündelik bakımda hem de dermatolojik tedavilerin destekleyicisi olarak kullanılabiliyor.

Ciltle Uyumlu, Görevine Sadık Bir İçerik Listesi​

Parfüm, paraben veya tahrişe neden olabilecek maddeler içermez. Bu sayede egzama eğilimli ciltler, hassas yapıdaki çocuk ciltleri ya da dermatolojik işlem sonrası ciltler için de güvenli bir seçim haline gelir. Kalın yapısına rağmen kolayca yayılır ve hızla emilir. Gerçek anlamda besleyici, onarıcı ve güçlendirici bir krem arıyorsanız, CeraVe’nin bu formülü cilt rutininizin temel taşı olabilir.

Nemi Hapseden Değil, Yayan Teknoloji​

CeraVe, yalnızca nemi hapsedip kilitlemekle kalmaz; aynı zamanda cildin nemi adım adım almasını sağlar. Bu kontrollü dağılım sistemi sayesinde ciltte uzun süreli rahatlama, pürüzsüzlük ve esneklik hissi oluşur. Bu da gün boyu konforlu bir cilt deneyimi anlamına gelir.

Her Yaşta, Her Ciltte Yeri Olan Bir Klasik​

Çocuklardan yetişkinlere, normal ciltlerden atopik ciltlere kadar geniş bir kullanıcı profiline hitap eder. Aile boyu kullanılabilecek bu nemlendirici, evinizdeki en güvenilir bakım destekçilerinden biri olabilir.

💬 Senin de bu kremle cildin arasında geçen sadelik dolu bu hikâyeyi duymak isteriz... Belki de aradığın nemin hikâyesi, başka birinin de cilt konusunda çözüme ulaşmasına yardımcı olur. 💧

Cildim özellikle kış aylarında çok kuruyor ve pullanıyordu. CeraVe Nemlendirici Krem’i yaklaşık 2 aydır düzenli kullanıyorum. Yoğun bir yapısı var ama cilt tarafından hızlı emiliyor, yağlı bir his bırakmıyor. İçeriğindeki seramidler sayesinde cildim daha dengeli ve sağlıklı görünüyor. Gerçekten uzun süre nemli tutuyor.

Spor sonrası sık sık duş aldığım için cildim kuruyordu. Arkadaşımın önerisiyle CeraVe kremi aldım. Hem vücudumda hem yüzümde kullanabiliyorum, bu çok pratik. Özellikle diz ve dirsek bölgelerimdeki kuruluğa çok iyi geldi. Fiyat/performans açısından da gayet başarılı bir ürün.

Benim cildim karma ve hassas. Birçok nemlendirici denedim ama çoğu ya sivilce yaptı ya da yeterince nem vermedi. CeraVe Nemlendirici Krem’i kullanmaya başladığımdan beri böyle bir sorun yaşamadım. Hipoalerjenik olması beni rahatlattı. Gün boyu cildim yumuşak kalıyor, makyaj altına da rahatlıkla sürüyorum.

Uzun zamandır cildimde gerginlik hissi oluyordu. Özellikle tıraş sonrasında kuruluk çok rahatsız ediyordu. CeraVe Nemlendirici Krem’i yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, cildim çok daha rahatladı. Hafif bir krem olmasına rağmen etkisi kalıcı. Artık kızarıklık ve kuruluk neredeyse hiç kalmadı.

Benim cildim hem kuru hem de atopiye yatkın. Bu yüzden kolay kolay krem beğenemiyorum. Dermatoloğumun önerisiyle CeraVe aldım. Gerçekten beklentimin üzerinde çıktı. Hem yüzümde hem vücudumda kullanıyorum, hiçbir şekilde alerji yapmadı. Özellikle gece sürdüğümde sabaha kadar nemini koruyor. Artık çantamdan ayırmıyorum.

Birkaç gün deneyip etkisine bakarım” diyorsanız hiç bulaşmayın, çünkü bu tür ürünlerde düzenli kullanım şart. Ayrıca kullandıktan sonra adeta bağımlılık yapıyor. Yani kısacası, harika bir ürün olmasının yanında beklentinizin de çok üstünde bir formüle sahip.

Kış aylarımın vazgeçilmez kremi oldu; zaten kendini kanıtlamış, güçlü bir formüle sahip. Birçok platformda ürün hakkında çok güzel yorumlar yapılmış, ben de bunlara bir yenisini eklemek istedim. Gerçekten pişman olmazsınız — alın, hatta aldırın! Özellikle cildi kuruyup pul pul dökülenler hiç düşünmeden denemeli, farkı kısa sürede hissedeceklerdir.

Geri
Üst Alt