CosMedica Saç Ekimi Deneyimleri: Gerçek Yorumlar ve Öncesi–Sonrası Görselleri

Utku Güngör

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar 👋
Son birkaç haftadır saç ekimi araştırması yapıyorum ve ismini en çok duyduğum yerlerden biri de CosMedica oldu. Özellikle sosyal medyada paylaşılan öncesi–sonrası fotoğrafları oldukça etkileyici. Birçok kişi, saç çizgisi tasarımının doğallığından ve ekim sonrası yoğunluktan övgüyle bahsediyor.
Doktor Levent Acar’ın adını sıkça duydum, ekim sürecinde bizzat kendisinin planlamayı yaptığı söyleniyor.

Forumlarda okuduğum yorumlarda, operasyonun genellikle 6 ila 8 saat sürdüğü ve ekim sonrası süreçte kliniğin hastayla iletişimini sürdürdüğü dikkatimi çekti.
Bazı kullanıcılar ilk 2 ayda “şok dökülme” sürecinde paniklediğini yazmış ama 5. aydan itibaren belirgin çıkış başladığını söylüyorlar. Özellikle ön saç çizgisinin doğallığı ve yoğunluk dengesi en çok övülen kısımlar.

Elbette fiyat konusunda farklı yorumlar var. Kimine göre piyasanın üstünde, kimine göre aldığın hizmete göre gayet normal.
Genel izlenimim: sabırlı davranan, bakım sürecini dikkatle takip eden herkes memnun kalmış.

👉 CosMedica’da saç ektiren var mı aramızda? Sonuçlar gerçekten fotoğraflardaki kadar başarılı mı, süreç boyunca ilgi nasıldı?

Geçen yıl CosMedica’da ekim yaptırdım. İlk haftalar biraz zorluydu ama süreç ilerledikçe fark netleşti. 6. ayda saçlarım ciddi şekilde dolmaya başladı. Şu an 1 yıl oldu, saç yönleri doğal, çizgi mükemmel. Klinik tertemizdi, ekip de oldukça ilgiliydi. Memnun kaldım.

Oyla 0
Ben 2023 yazında işlem yaptırdım. Yaklaşık 4200 greft ekildi. Operasyon öncesi detaylı analiz yaptılar, saç yönü ve yoğunluğu kişiye göre planlandı. İlk 3 ay sabır gerektirdi ama 7. ayda görüntü tamamen değişti. Şu an sonuçtan fazlasıyla memnunum.

Oyla 0
CosMedica’da yaptırdığım ekimden oldukça memnunum. İlk başlarda korkuyordum, özellikle şok dökülme döneminde ama ekip sürekli ilgilendi. 8. ayda saçlar ciddi doldu, şu an 13. aydayım ve sonuç mükemmel. Artık saç spreyi bile kullanmama gerek kalmadı.

Oyla 0
Ekimimi geçen sene sonbaharda yaptırdım. İlk görüşmeden itibaren profesyonellik hissediliyor. Operasyon sonrası bakım süreci çok iyi anlatıldı, her adımda destek oldular. 1 yılın sonunda saçlarım doğal, sık ve dolgun. Eski fotoğraflarıma bakınca fark inanılmaz.

Oyla 0
Geri
Üst Alt