Ben de kendi deneyimimi paylaşayım. Yaklaşık 3 aydır Dabur Amla Saç Bakım Yağı’nı kullanıyorum ama etkileri bende biraz farklı oldu. Öncelikle saç yapım ince telli ve yağlanmaya meyilli, bu yüzden ürünü çok sık kullanamıyorum. İlk başta haftada 2 kez denedim ama saç diplerim çabuk ağırlaştı, bu yüzden şimdi sadece haftada 1 kez uyguluyorum ve 1 saatten fazla bekletmemeye çalışıyorum.
Şunu söylemeliyim ki saçlarımı tararken daha kolay açılıyor, elektriklenme ve kabarma azaldı. Yumuşaklık hissi veriyor, özellikle de yıkadıktan sonraki gün saçlarım daha düzgün görünüyor. Ama dökülme konusunda çok büyük bir fark göremedim, belki de düzenli ve uzun süreli kullanımda etkisi daha belirgin olur. Koku kısmı biraz yoğun ama yıkayınca tamamen gidiyor.
Genel olarak saç uçlarımda kuruluk azaldı ve daha parlak bir görüntü oluştu. Eğer saçların çok kuru ya da işlem görmüşse faydasını daha net hissedersin diye düşünüyorum. Ama benim gibi çabuk yağlanan saçlara sahipsen kullanım sıklığını azaltman iyi olur. Yine de doğal içerikli olması ve uygun fiyatlı oluşu nedeniyle şans verilebilir bir ürün.