Dabur Amla Saç Bakım Yağı Kullananlar ve Gerçek Yorumlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pelin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pelin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, saçlarımın güçsüzleştiğini ve cansızlaştığını fark ediyorum. Dabur Amla Saç Bakım Yağı'nı kullanmayı düşünüyorum, ancak öncesinde sizlerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Bu ürünü kullanarak saçlarınızda ne gibi değişiklikler gözlemlediniz? Gerçekten saçları besleyip güçlendiriyor mu? Kullananların tecrübelerini ve önerilerini duymak benim için çok değerli olacak. Teşekkür ederim!

Arkadaş tavsiyesiyle bir süredir kullanıyorum. Saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünüyor. Ayrıca saç dökülmemde azalma fark ettim. Kokusu biraz yoğun ama etkisi gerçekten güzel. Banyo öncesi 1-2 saat bekletin daha sonra duş alın saçlarınız ipeksi yumuşaklıkta oluyor.

Oyla 0
Ben Dabur Amla yağını birkaç ay kullandım. Saçlarım daha güçlü ve canlı oldu. Özellikle kırıkları azalttığını fark ettim. İlk başta kokusu alışılmadık gelebilir ama sonuçları için değer. Saç derim de daha sağlıklı hissettiriyor.

Oyla 0
Göz önünden ayırmadığım saçlarım için gerçekten kurtarıcı görevi gören muazzam bir ürün olmakla birlikte, anlatılanlardan daha fazlası bu yağın formülünde barınıyor. Benim gibi bağımlısı olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. Saç boyama sonrası bile işlem görmüş saçları yumuşacık ediyor.

Oyla 0
Ben de kendi deneyimimi paylaşayım. Yaklaşık 3 aydır Dabur Amla Saç Bakım Yağı’nı kullanıyorum ama etkileri bende biraz farklı oldu. Öncelikle saç yapım ince telli ve yağlanmaya meyilli, bu yüzden ürünü çok sık kullanamıyorum. İlk başta haftada 2 kez denedim ama saç diplerim çabuk ağırlaştı, bu yüzden şimdi sadece haftada 1 kez uyguluyorum ve 1 saatten fazla bekletmemeye çalışıyorum.

Şunu söylemeliyim ki saçlarımı tararken daha kolay açılıyor, elektriklenme ve kabarma azaldı. Yumuşaklık hissi veriyor, özellikle de yıkadıktan sonraki gün saçlarım daha düzgün görünüyor. Ama dökülme konusunda çok büyük bir fark göremedim, belki de düzenli ve uzun süreli kullanımda etkisi daha belirgin olur. Koku kısmı biraz yoğun ama yıkayınca tamamen gidiyor.

Genel olarak saç uçlarımda kuruluk azaldı ve daha parlak bir görüntü oluştu. Eğer saçların çok kuru ya da işlem görmüşse faydasını daha net hissedersin diye düşünüyorum. Ama benim gibi çabuk yağlanan saçlara sahipsen kullanım sıklığını azaltman iyi olur. Yine de doğal içerikli olması ve uygun fiyatlı oluşu nedeniyle şans verilebilir bir ürün.

Oyla 0
Geri
Üst Alt