Dalgalı Fön Çekme Teknikleri ve Adımları Nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berna

Kayıtlı Üye
Kardeşimle sürekli birbirimizin saçlarına bildiğimiz modelleri uygularız. Böylece çoğu zaman kuaförün yolunu bile tutmuyoruz. Özel günlerde bile saçlarıma örgü, fön vb. işlemleri kardeşim yapıyor. Kendisi küçük yaşından beri böyle uğraşlara hevesliydi, şimdi meyvesini ben yiyorum. :D Ama ne yazık ki, kardeşim düz fön çekmesine rağmen dalgalı bukleli fönleme işlemi yapamıyor. Acaba daha öncesinde bu işin tekniğini çözen birileri var mı forumda? Saçlara dalga verecek şekilde fön çekmenin adımları nelerdir? Sizlerden gelecek cevapları kardeşimle birlikte fön makinesi elimizde bekliyor olacağız. 🥰

Kardeşin ne kadar başarılı olur bilemiyorum, ama şu anda piyasada "kuaförüm" diyenler bile dalgalı fön çekme işlemini istenilen gibi yapamıyorlar. Ben yine de, nasıl yapılacağını anlatan bir videoyla soruna cevap vermek istiyorum.

İşte saçlara en kolay yoldan dalgalı fönü nasıl çekebileceğini gösteren o eğitici video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Oyla 0
Eğer saçlarına dalgalı fön çekemiyorsan bu durum bence çok normal tek başına yapılacak işlem değil. Kesinlikle fön makinesini kullanmayı iyi bilen birine ihtiyacın var. Umarı kardeşim bu profesyonellik gerektiren işlemi yapar. :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt