Kullanıcı Yorumları Davines Strong Dry Wax Güçlü Tutucu Kuru Wax

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Davines Strong Dry Wax Güçlü Tutucu Kuru Wax.JPG
Eğer saçlarına şekil vermede zorluk yaşıyorsan ve en etkili stil için kuru wax arıyorsan, Davines'in Strong Dry Wax Güçlü Tutucu Kuru Wax tam sana göre. Profesyonel kuaförlerin tercihi olan Davines, son yıllarda Türkiye'de en popüler ürünler arasında. Kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanması, markayı beğenilen bir hale getiriyor.

Bu ürün mat ve kalıcı bir şekil sağlar. Saçını ağırlaştırmaz ve yağlı bir görünüm bırakmaz. Ayrıca saçına hayal ettiğin dokuyu verirken rahatsız edici bir yapışkanlık bırakmaz.
Kullananların ürün hakkındaki her bir yorumu, diğer kullanacak olan kişilerin ürünü tercih etmesinde büyük rol oynayacaktır

Şampuanını kullanıyorum çok memnunum, saçlarım uzasın şekillendirici ürünlerini de deneyeceğim. Piyasada bence şu an tartışılmaz en kaliteli wax ürünü kesinlikle budur. İnceleme videolarını falan izledim, herkesin verdiği tepkiler olumlu yönde.

Berberimin damat tıraşlarından sonra özel günler için kullandığı ürünün karşıma çıkması tebessüm ettirdi. Adam boşuna kasada saklamıyormuş demek. :D

Askerden geldikten sonra arkadaş tavsiyesi üzerine kullanmaya başladığım kusursuz bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Saçlarımın gün boyu verdiğim şekilde sabitlenmesini sağladığı gibi dökülme falanda yapmıyor.

Saçım konusunda her zaman kaliteli ürünleri tercih etmeyi ilke edindim. Çünkü ilerleyen yaşlarda saçlar, zamanında yaptığınız kaliteli bakımların sonucunda ya sizden vazgeçer ya da sizinle hayatınızın sonuna kadar devam eder. Bu yüzden Davines saç bakımı konusunda birinci tercihim olmuştur. Eğer bu ürüne alternatif marka arayan olursa, American Crew'i gözden geçirebilir.

Geri
Üst Alt