Semiha Yıldız
Kayıtlı Üye
Sosyal medyada ev yapımı peeling tariflerini gördükçe “Ben de denemeliyim” diyorum. Özellikle kahve telvesiyle yapılan doğal peeling tarifleri inanılmaz popüler. İlk kez denediğimde banyo resmen savaş alanına döndü ama cildim yumuşacık oldu, onu inkâr edemem. Sonra bal ve şeker karışımı denedim; o da fena değildi. Ama bir süre sonra bu peelingler cildimi tahriş etmeye başladı. Özellikle sık yaptığımda kızarıklık ve hassasiyet oluştu.
Bu yüzden doğal tariflerle kozmetik ürünler arasında gidip geliyorum. Acaba ev yapımı karışımlar gerçekten işe yarıyor mu, yoksa geçici bir his mi veriyor? Herkesin cildi farklı, ama işe yarayan ev yapımı bir peeling bulmak istiyorum.
Peki siz hiç evde peeling yaptınız mı? Gerçekten cildinizde uzun vadeli bir fark gözlemlediniz mi?
Bu yüzden doğal tariflerle kozmetik ürünler arasında gidip geliyorum. Acaba ev yapımı karışımlar gerçekten işe yarıyor mu, yoksa geçici bir his mi veriyor? Herkesin cildi farklı, ama işe yarayan ev yapımı bir peeling bulmak istiyorum.
Peki siz hiç evde peeling yaptınız mı? Gerçekten cildinizde uzun vadeli bir fark gözlemlediniz mi?