Doğuştan Saç Olmayan Bölgeye Saç Ekimi Yapılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eslem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eslem

Kayıtlı Üye
Geçen yıl, kuzenim için bazı konuları araştırmaya başladık. Aile üyeleriyle birlikte çözüm bulmak için seferber olduk. Başlıktan da anlaşılacağı üzere, kuzenimin doğuştan saçları yok ve bu durum karşısında 24 yaşına kadar perukla dolaştı. Bazı bölgelerinde saçları her ne kadar kalın olmasa da tüy şeklinde tepe bölgesinde saçları var. Bu durumu yaşayanlar saç ekimi yaptırabilir mi? Çevresinde doğuştan saçı olmayıp saç ekimi sonrası yeni saçlara kavuşan var mı?

Bu durumu yaşayanlar arasında saç ekimi yaptıranlar ve başarılı sonuçlar alanlar bulunmaktadır. Saç ekimi sonrası yeni saçlara kavuşan bireyler, doğal ve kalıcı sonuçlar elde edebilirler. Elbette, her bireyin durumu farklı olduğundan, bir dermatolog veya saç ekim uzmanıyla görüşerek kişiye özel bir plan oluşturulması önemlidir.

Kuzeninizin durumu hakkında daha fazla bilgi alarak ve uzman görüşlerine başvurarak, saç ekimi konusunda doğru adımları atabilirsiniz. Bu süreçte, saç ekimi yaptıran ve memnun kalan kişilerin deneyimlerini dinlemek de faydalı olabilir.

Ben şahsen saç ektirdim ve çokta memnunum önemli olan doğru yeri bulmak. Doğuştan gelen saç problemine karşı saç ekimi yaptırarak çözüme ulaştım.

Geri
Üst Alt