Dr. Serkan Aygın ile Saç Ekimi Sonuçları, Fiyatları ve Hasta Yorumları

Hakan Tozkoparan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir saç dökülmesiyle mücadele ediyorum ve artık ciddi ciddi saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Araştırmalarım sırasında İstanbul’da bu konuda en çok karşıma çıkan isimlerden biri Dr. Serkan Aygın oldu. Kendisinin uzun yıllardır bu alanda hizmet verdiğini ve kliniğinin uluslararası alanda da bilindiğini gördüm.

Benim için en önemli konu, ekim sonrası saç ekimi sonuçları. Çünkü doğal görünmeyen bir saç çizgisi ya da seyrek bir ekim, yaptırmış olmaktan çok daha kötü bir görüntü yaratabilir. İnternette paylaşılan bazı öncesi-sonrası fotoğrafları gayet başarılı buldum ama emin olmak için gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

Bir diğer merak ettiğim konu ise saç ekimi fiyatları. İstanbul’da fiyatların Avrupa’ya kıyasla daha uygun olduğunu biliyorum ama Dr. Serkan Aygın kliniğinde fiyatlar tam olarak nasıl, paketlerin içinde hangi hizmetler yer alıyor, operasyon sonrası bakım ve kontrol süreçleri dahil mi, bunları öğrenmek isterim.

Ayrıca forumlarda çok sık “hasta memnuniyeti” vurgusu gördüm. Gerçekten de operasyon sırasında ve sonrasında ilgileri nasıldı? Ağrı, iyileşme süreci, şok dökülme, saçların çıkış süresi gibi deneyimleri yaşayanlardan dinlemek benim için çok değerli olur.

Bu kliniği tercih edenler; sizce sonuçlar beklentinizi karşıladı mı? Dr. Serkan Aygın ile saç ekimi yaptırmak gerçekten tavsiye edilir mi?

Ben 2 yıl önce Dr. Serkan Aygın kliniğinde saç ekimi yaptırdım. FUE tekniği uygulandı. İlk aylarda sabır gerektirdi ama 1 yıl sonunda oldukça doğal bir saç çizgim oluştu. Kimse saç ektirdiğimi anlamıyor. Ekip çok ilgiliydi, operasyon sonrası da sürekli takip ettiler. Fiyatlar verdiği hizmete göre bence gayet makul.

Oyla 0
Benim işlemim DHI yöntemiyle oldu. Yaklaşık 9. ayımdayım, saçların çıkışı neredeyse tamamlandı. Özellikle ön çizgi çok doğal görünüyor. İlk 2 hafta biraz zorluk yaşadım, uyuma pozisyonuna alışmak kolay olmadı. Ama ekip her soruma detaylı cevap verdi. Genel olarak memnunum, beklentimi karşıladı diyebilirim.

Oyla 0
Yurt dışından gelip saç ekimi yaptıranlardanım. Transfer, konaklama, çevirmen desteği gibi hizmetler çok profesyoneldi. Operasyon biraz uzun sürdü ama acı hissetmedim. Şu an 7. aydayım, sonuçlar çok tatmin edici. Arkadaş çevremde fark eden olmadı, bu da doğallığın kanıtı. Tekrar olsa yine aynı kliniği seçerim.

Oyla 0
Kardeşimle beraber saç ekimi yaptırdık. Benim greft ihtiyacım daha fazlaydı, o yüzden iki seans oldu. Açık bölgelerim büyük ölçüde kapandı. Kardeşim tek seansta sonuç aldı. İkimiz de memnun kaldık. Klinik çok temizdi, ekip güler yüzlüydü. Saç ekimi fiyatları, aldığımız hizmeti düşününce bence gayet uygun.

Oyla 0
Benim için en önemli şey doğal görünüm ve kalıcılıktı. 1 yıl önce operasyon geçirdim, şu an saçlarım çok doğal görünüyor. İlk birkaç ay biraz sabır istiyor çünkü şok dökülme oluyor. Ama sonrasında yavaş yavaş oturuyor. Doktor sürece bizzat ilgilendi, bu da bana güven verdi. Tavsiye edebilirim.

Oyla 0
Benim saç ekimim yaklaşık 4040 greft ile yapıldı. İlk gün biraz uzun sürdü ama ekip çok profesyoneldi. Operasyon sonrası bakım talimatlarını uyguladım, sorunsuz geçti. 10. ayımdayım ve sonuçtan mutluyum. Saç çizgim tamamen doğal duruyor. Klinik sonrası destekleri de gerçekten iyi, her soruma dönüş yaptılar.

Oyla 0
Geri
Üst Alt