Dr. Serkan Aygın’da Saç Ekimi Yapanların Yorumları Var Mı?

Ferdi Körşen

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar,

Bir süredir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve bu süreçte farklı klinik ve doktorları araştırıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda en çok karşıma çıkan isimlerden biri Dr. Serkan Aygın oldu. Özellikle İstanbul’un saç ekimi konusunda dünyada bu kadar popüler olması, bu şehirde doğru doktoru seçmenin önemini daha da artırıyor.

Dr. Serkan Aygın’ın uzun yıllardır bu alanda hizmet verdiğini, hem Türkiye’den hem de yurt dışından birçok hastasının olduğunu gördüm. Kliniğin web sitesinde ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar gerçekten dikkat çekici ama ben daha çok gerçek hasta deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Çünkü herkes için önemli olan tek şey sonuç değil; süreçte yaşanan deneyimler de karar verirken çok etkili oluyor.

Örneğin; operasyon sırasında ağrı hissediliyor mu, ekim sonrası iyileşme süreci zor mu geçiyor, şok dökülme ne kadar sürüyor? Bir de tabii ki saç ekimi sonuçları ne kadar doğal oluyor ve gerçekten kalıcı mı? Yine merak ettiğim konulardan biri de saç ekimi fiyatları. Paketler neleri kapsıyor, operasyon sonrası bakım ve kontroller de dahil mi?

Bu nedenle daha önce Dr. Serkan Aygın’da saç ekimi yaptıranların yorumları benim için çok kıymetli. Gerçek tecrübeleri duymak istiyorum. Eğer burada bu kliniği tercih etmiş olanlar varsa, deneyimlerini tüm detaylarıyla paylaşabilir misiniz?

Sizce Dr. Serkan Aygın saç ekimi için gerçekten güvenilir ve tercih edilmeye değer mi?

Ben geçen yıl Dr. Serkan Aygın kliniğinde FUE tekniğiyle saç ekimi yaptırdım. İlk başta biraz tedirgindim ama süreç beklediğimden daha rahat geçti. 3. aydan sonra saçlar çıkmaya başladı, 1 yılın sonunda çok doğal bir görünüm oluştu. Klinik çalışanları operasyon sonrası süreçte de sürekli ilgilendi. Açıkçası memnun kaldım, tavsiye ederim.

Oyla 0
Benim ekimim yaklaşık 10 ay önce yapıldı, DHI tekniği tercih ettim. Operasyon uzun sürdü ama ağrı çok minimaldi. İlk birkaç ay şok dökülme süreci biraz moral bozuyor ama sabırlı olmak gerekiyor. Şu an saç çizgim ve yoğunluğum gayet güzel, etrafımdakiler doğal buluyor. Fiyatlar verdikleri hizmete göre bence normal.

Oyla 0
Yurt dışından geldim, transferden konaklamaya kadar her şeyi ayarladılar. Profesyonel bir ekipleri var. Operasyon günü biraz yorucuydu ama ekip baştan sona ilgilendi. 7. aydan sonra sonuçlar belirginleşti. Saç çizgim çok doğal duruyor. Arkadaş çevremde fark eden olmadı. Genel olarak memnunum, süreci düşünenlere önerebilirim.

Oyla 0
Yaklaşık 1,5 yıl önce saç ekimi yaptırdım. İlk 2 hafta dikkatli olmak gerekiyor, özellikle yıkama ve uyku pozisyonu konusunda. Ama talimatlara uyunca sorun yaşamadım. Şu an saçlarım çok yoğun ve doğal duruyor. Saç dökülmem tamamen bitti diyebilirim. Dr. Serkan Aygın kliniğini bu yüzden güvenilir buluyorum.

Oyla 0
Benim operasyonumda 2860 greft ekildi. Süreç yorucuydu ama ağrı neredeyse hiç olmadı. İlk aylarda biraz sabırsızlandım ama 1 yılın sonunda sonuç gerçekten çok tatmin edici oldu. Klinik sonrası destek çok iyiydi, her soruma WhatsApp üzerinden hızlı dönüş yaptılar. Bugün olsa yine aynı kliniği seçerdim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt