Ducray ANAPHASE+ Şampuan Kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, saç dökülmesi ve zayıflığı konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum. Bir süredir Ducray ANAPHASE+ Şampuan kullanmayı düşünüyorum ama öncesinde sizlerden bilgi almak istedim. Bu ürünü kullananlar, etkilerini nasıl buldunuz? Saç dökülmesini durdurma ve saçları güçlendirme konusunda gerçekten işe yarıyor mu? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler!

Ducray ANAPHASE+ şampuanını yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Saç dökülmemde belirgin bir azalma fark ettim ve saçlarım daha güçlü hissediyor. Ayrıca, saç derimde herhangi bir tahriş veya kuruluk yaşamadım.

Bu ürünü bir aydır kullanıyorum ve saçlarımın daha dolgun ve sağlıklı göründüğünü fark ettim. Dökülme azaldı ve saçlarımın direnci arttı. Düzenli kullanımla sonuçları görmek mümkün. Kokusu da hoş, memnun kaldım.

Şu ana kadar kullandığım en iyi şampuandır ve inanın, saçlarınızın kalitesini gözler önüne seriyor. Diğer şampuanlar gibi saçları yormuyor ve derinlemesine beslediğini bir süre sonra hissediyorsunuz. Saçlarımın dökülmesi durdu ve kuruluk problemi tamamen ortadan kalktı.

Geri
Üst Alt