Duş Sonrası Cilt Parlaklığı İçin En İyi Ürün Hangisi?

Ülkü Eren

Kayıtlı Üye
Duştan sonra cildimin temiz ve yumuşacık hissini çok seviyorum ama o parlak ve canlı görünüm bir türlü kalıcı olmuyor. Özellikle kış aylarında cilt hemen matlaşıyor, yazın ise nemli ama cansız bir görünüm oluyor. Sosyal medyada herkesin “ışıltılı vücut yağı” kullandığını görünce merak ettim ama bazıları aşırı simli duruyor. Ben daha doğal, sağlıklı bir parlaklık istiyorum.

Bir süre hindistan cevizi yağı denedim, cilt güzel parladı ama yapışkan hissi rahatsız etti. Body butter’lar da nemlendiriyor ama ışıltı yerine sadece yumuşaklık sağlıyor. Artık hem nem veren hem cilde doğal parlaklık kazandıran bir ürün arıyorum. Özellikle bacaklarda ve omuzlarda o ışıltılı, sağlıklı görünüm çok hoşuma gidiyor.

Bir arkadaşım “ışıltılı vücut spreyleri yaz için ideal” dedi, diğeri “duştan sonra nemliyken yağı uygula, daha doğal parlaklık verir” dedi. Hangisi daha etkili bilemedim.

Sizce duş sonrası cilt parlaklığı için en iyi ürün hangisi? Gerçekten işe yarayan bir öneriniz var mı?

Ben Nuxe Huile Prodigieuse kuru yağını kullanıyorum. Hem cildi besliyor hem de çok doğal bir parlaklık bırakıyor. Simli değil ama ışığı çok güzel yansıtıyor. Yaz-kış kullanıyorum.

Oyla 0
Ben vücut losyonuma birkaç damla sıvı aydınlatıcı karıştırıyorum. Parlak ama doğal bir görünüm oluyor. Özellikle bacaklarda harika duruyor, cilt pırıl pırıl parlıyor.

Oyla 0
Dove’un “Glowing Ritual” serisi gerçekten harika. Duştan sonra uyguluyorum, cilt hem nemleniyor hem ışıltılı görünüyor. Kokusu da gün boyu kalıyor.

Oyla 0
Ben The Body Shop’un Shimmering Oil’ini kullanıyorum. Ciltte sedefli bir parlaklık bırakıyor ama yapışkan değil. Özellikle yaz akşamlarında çok şık duruyor.

Oyla 0
Doğal parlaklık istiyorsan duştan sonra nemliyken argan yağı uygula. Cilt pürüzsüzleşiyor ve ışığı güzel yansıtıyor. Üstelik tamamen doğal bir yöntem.

Oyla 0
Geri
Üst Alt