Duş Sonrası Saç Serumu Kullananlar Ne Gibi Fark Gördü?

İrem Aydın

Kayıtlı Üye
Duş sonrası saç serumu kullanmaya yeni başladım ama etkisini tam olarak anlayabilmiş değilim. Bazı günler saçım daha yumuşak ve parlak oluyor, bazı günler ise pek fark hissetmiyorum. Acaba düzenli kullanmak mı gerekiyor, yoksa zaten ilk kullanımda fark belli mi olmalı emin değilim.

Saçlarım duş sonrası çok dolaşıyor ve kururken kabarıyor. Serum sürünce taramak kolaylaşıyor ama bu kalıcı bir etki mi yoksa sadece o anlık mı, bilmiyorum. Bir de bazı insanlar “saç daha hızlı uzadı”, “kırıklar azaldı” gibi şeyler söylüyor, bu gerçekten mümkün mü merak ediyorum.

Duş sonrası serum kullananların uzun vadede ne gibi değişimler fark ettiğini öğrenmek istiyorum.

Duş sonrası saç serumu kullananlar zamanla saçlarında ne gibi farklar gördü?

Ben düzenli kullanınca farkı net gördüm. Özellikle tarama sırasında saçım daha az kopuyor. Önceden duş sonrası tararken çok saç gelirdi, şimdi belirgin şekilde azaldı.

Oyla 0
Serum kullandığımda saçım daha düzgün kuruyor. Kabarıklık azaldı ve saç daha derli toplu duruyor. Tek seferde değil ama 2–3 hafta sonra fark etmeye başladım.

Oyla 0
Benim için en büyük fark parlaklık oldu. Saçım daha canlı duruyor. Ayrıca elektriklenme de ciddi şekilde azaldı, özellikle kışın çok işe yarıyor.

Oyla 0
Duş sonrası serum saçımı koruyor gibi hissediyorum. Isı uyguladığımda saç daha az yıpranıyor. Eskiden uçlarım çok çabuk kururdu, şimdi daha dayanıklı.

Oyla 0
Serumu düzensiz kullandığımda pek fark olmuyordu. Her duş sonrası kullanmaya başlayınca saçımın genel durumu daha iyiye gitti. Süreklilik önemli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt