Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan Saç Dökülmesini Artırır Mı?

Hülya Biçer

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saç dökülmem artınca her yeni şampuana “dökülmeyi artırır mı?” diye bakar oldum 😅 Normalde Elidor’u seviyorum, özellikle Güçlü ve Parlak serisi parlaklık veriyor diye duymuştum ama diplerimde dökülmeyi arttırır mı diye baya tereddüt ettim.

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. İlk başta saçlarım gerçekten daha parlak ve yumuşak oldu. Özellikle kuruduktan sonra ışıkta hoş bir parlaklık veriyor. Tararken de kopma miktarı hiç artmadı gibi geldi. Yine de banyodan sonra lavaboda biraz saç gördüğümde hemen “aman Elidor yüzünden mi?” diye düşünmeden edemiyorum çünkü kafam oldukça hassas bu konuda.

Bazen ertesi gün saç diplerim hafif yağlı gibi hissediyor, bu da “dökülmeye mi sebep oluyor acaba?” diye kafamı karıştırıyor. Ama genel kullanımda dökülmede belirgin bir artış fark ettiğimi söyleyemem. Belki de psikolojik olarak daha dikkatli bakıyorum, bilemiyorum.

Elidor Güçlü ve Parlak’ı dökülme konusunda deneyenler var mı? Gerçekten saç dökülmesini tetikliyor mu yoksa benim gibi sadece “korku refleksi” mi yaşıyorum?

Elidor Güçlü ve Parlak şampuan saç dökülmesini artırıyor mu yoksa normal kullanımla bu bir sorun olmuyor mu?

Ben bunu uzun süre kullandım ve dökülme konusunda hiçbir artış görmedim. Diplerim yağlı hissediyordu bazen ama dökülme artmadı. Yani bence korktuğun kadar kötü değil 😊

Bende ince telli saçlarda ağırlaştırma yaptı ama dökülme artırdı mı onu net söyleyemem. Sanırım saç tipine göre değişiyor. Parlaklık açısından fena değil.

Benim saçım dökülme eğilimli. Elidor Güçlü ve Parlak kullanırken dökülmem artmadı, hatta taramada biraz daha az saç geldi gördüm. Ama yan ürünlerle birlikte kullanıyorum, tek başına değerlendirmek zor olabilir.

Ben yağlı saçlıyım ve bu şampuanla ertesi gün biraz daha hızlı yağlanıyor gibi oluyor. Ama dökülmeyi tetiklediğini düşünmüyorum. Sadece temizlik sonrası saç diplerinde farklı bir his oluşturuyor.

Parlaklık güzel ama benim saçlarım kuru telli olduğu için tek başına yeterli gelmedi. Dökülme konusunda ise benim için sorun yaratmadı.

Geri
Üst Alt