En Doğal Görünüm Veren Saç Spreyi Hangisi?

Doğu

Kayıtlı Üye
Selamlar,

Ben saç spreyini özellikle dalgaları sabitlemek için kullanıyorum ama sert ve yapış yapış bir his olmadan doğal durmasını istiyorum. Bazı spreyler var ki parlaklığı güzel oluyor ama saçta “ürün var” görüntüsünü hemen belli ediyor.

Kullandığım bir iki marka fena değil ama nemli havalarda tutuculuğu zayıf kalıyor. Yazın nemde bile şekli koruyan, ama aynı zamanda saçın hareketini kısıtlamayan bir ürün arıyorum.

Sizce en doğal görünüm veren ve aynı zamanda tutuş gücü yüksek saç spreyi hangisi? Özellikle 2025’te çıkan yeni ürünlerden memnun kalan varsa önerilerini duymak isterim.

Benim favorim Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold. Dalgalı saçlarımı sabitliyor ama yine de yumuşak kalmasını sağlıyor. Özellikle nemli havalarda da performansı fena değil. Daha önce kullandığım spreyler saçın ucunu yapış yapış yapıyordu, bunda öyle bir sorun yaşamadım. Üstelik kokusu da rahatsız etmiyor, gün boyu saçta ağır bir koku kalmıyor.

Oyla 0
Ben doğal duruş için genelde spreyin “light hold” olanlarını tercih ediyorum. Şu an Davines This Is A Medium Hairspray kullanıyorum. Fön sonrası hafifçe sıkıyorum, hem dalgalar yerinde kalıyor hem de rüzgarda saç hareket ediyor. Sert bir doku oluşmadığı için gün içinde elimle düzeltebiliyorum. Tavsiyem, ürünü çok fazla sıkmamak ve mümkünse saçın sadece orta ve uç kısımlarına uygulamak, diplere gelirseniz hacim kayboluyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt