En İyi Isıdan Koruyucu Sprey Markaları Hangileri?

Yudum

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saçımı neredeyse her gün düzleştirici ya da maşa ile şekillendiriyorum. Ama fark ettim ki saç uçlarımda kırıklar arttı ve saçım çok daha kuru görünmeye başladı. Kuaförüm bana mutlaka ısıdan koruyucu sprey kullanmam gerektiğini söyledi. Çünkü bu ürünler saç telinin etrafında koruyucu bir kalkan oluşturup ısının zararlı etkisini azaltıyormuş.

Piyasada o kadar çok marka var ki seçim yapmakta zorlanıyorum. Özellikle Tresemmé, L’Oréal Paris Heat Protect, Schwarzkopf Got2B Guardian Angel, Syoss Heat Protect, Kerastase Genesis Defense Thermique, Moroccanoil Perfect Defense çok övülüyor. Bazılarının fiyatı çok uygun, bazıları ise profesyonel ürün kategorisinde.

Benim için önemli olan saçımı ağırlaştırmadan, yapış yapış his bırakmadan koruması. Aynı zamanda hoş bir kokuya sahip olursa daha da iyi olur. Çünkü saç spreyi gibi günlük rutinime eklemek istiyorum.

👉 Sizce en iyi ısıdan koruyucu sprey markaları hangileri?

Ben Tresemmé Heat Defence Spray kullanıyorum. Çok uygun fiyatlı olmasına rağmen saçımı gerçekten koruyor. Düzleştirici kullandığım günlerde bile saçım daha az yıpranıyor. Kokusu da hoş.

Oyla 0
Benim tercihim L’Oréal Elnett Heat Protect oldu. Saçımı hiç ağırlaştırmıyor. Ayrıca saçım parlak görünüyor. Bence fiyatına göre çok başarılı bir ürün.

Oyla 0
Ben profesyonel ürünlerden yanayım. Kerastase Defense Thermique kullanıyorum. Saçım çok daha yumuşak ve sağlıklı oldu. Kırıklarım azaldı. Fiyatı yüksek ama uzun vadede çok faydalı.

Oyla 0
Günlük kullanımda Schwarzkopf Got2B Guardian Angel favorim. 220 dereceye kadar koruma sağlıyor. Saçım yanmıyor, ayrıca parlaklık katıyor. Çok memnunum.

Oyla 0
Benim saçım boyalı olduğu için hassas. Moroccanoil Perfect Defense kullanıyorum. İçeriğinde argan yağı var, saçımı hem koruyor hem besliyor.

Oyla 0
Uygun fiyatlı arayanlara Syoss Heat Protect Spray öneririm. Hem saçımı koruyor hem de saçım elektriklenmiyor. Günlük kullanım için gayet yeterli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt