En İyi Saç Şekillendirici Fırça Markaları Hangileri?

Ayşegül Öztürk

Kayıtlı Üye
Saç şekillendirici fırça almak istiyorum ama marka konusunda kararsızım. İnternette araştırma yaptığımda karşıma Philips, Remington, Dyson, Rowenta, Babyliss gibi birçok marka çıkıyor. Kimisi seramik kaplama, kimisi iyon teknolojisiyle öne çıkıyor. Bazılarının fiyatı uygun, bazılarının fiyatı ise oldukça yüksek.

Benim beklentim şu: Hem günlük kullanımda saçımı kolayca şekillendirsin hem de uzun vadede saçımı fazla yıpratmasın. Saçım ince telli olduğu için yüksek ısıda çabuk kırılıyor. Ayrıca sabahları hızlı hazırlanmak istediğim için pratik olmalı. Fiyat farkını vermeye değer mi yoksa uygun fiyatlı modeller de aynı işi görüyor mu merak ediyorum.

Bazı arkadaşlarım Dyson kullandıklarını ve çok memnun olduklarını söylüyor ama bütçem için biraz pahalı. Remington ve Rowenta’nın daha uygun fiyatlı ve kaliteli olduğunu duydum. Karar veremiyorum, çünkü marka seçimi gerçekten uzun vadeli bir yatırım gibi.

👉 Sizce en iyi saç şekillendirici fırça markaları hangileri ve neden tercih ediyorsunuz?

Ben Philips kullanıyorum ve çok memnunum. Saçım kalın telli olmasına rağmen hızlıca şekillendiriyor, saçımı çeker gibi yapmıyor. Isısı dengeli dağılıyor, bu yüzden yıpratma oranı az. Ayrıca fiyatı da Dyson’a göre çok daha uygun. Günlük kullanım için bence yeterli.

Oyla 0
Ben Dyson kullanıyorum, evet fiyatı yüksek ama kesinlikle fark ediyor. Saçımı hem çok hızlı şekillendiriyor hem de elektriklenme sıfır. Ayrıca saçım hiç yıpranmıyor. Uzun vadede saç sağlığını korumak istiyorsan ve bütçen uygunsa Dyson’u tavsiye ederim. Diğer makinelerle aradaki farkı hissediyorsun.

Oyla 0
Ben Remington aldım ve fiyat–performans açısından çok başarılı buluyorum. Isısı ayarlanabiliyor, fırça başlıkları kullanışlı. Saçım ince telli, genelde uçları kırılır ama bu cihazda öyle bir sorun yaşamadım. Bence bütçesi kısıtlı olanlar için en mantıklı tercihlerden biri.

Oyla 0
Geri
Üst Alt