Erkek Topuz (Man Bun) ve Fade Kesim Hâlâ Moda Mı?

Daniel

Kayıtlı Üye
Selam dostlar,

Bir dönem özellikle sosyal medyada ve sporcular arasında erkek topuz (man bun) inanılmaz popüler olmuştu. Hemen herkes saçını uzatıp arkada topuz yapmaya başlamıştı. Sonrasında ise kısa ve temiz görünen fade kesimler trend oldu. Şimdi 2025’e geldik ve aklıma şu soru takılıyor: Acaba bu iki model hâlâ moda mı?

Benim saçım şu an orta uzunlukta. İstesem birkaç ay sonra man bun yapabilirim. Ama çevremde bu modeli çok sık görmüyorum artık. Öte yandan fade hâlâ kuaförlerin en çok yaptığı kesimlerden biri. Özellikle iş hayatında da spor tarzda da çok rahat kullanılıyor.

Sizce 2025’te erkekler arasında man bun hâlâ tercih ediliyor mu, yoksa tamamen geride mi kaldı? Fade modası devam ediyor mu?

Ben man bun modasını ilk çıktığında denedim, evet havalıydı ama günlük hayatta pek pratik değildi. Sürekli toplamak, bakım yapmak gerekiyordu. Şimdi çok az kişide görüyorum. Buna karşılık fade hâlâ çok popüler. Bence 2025’te de erkeklerin vazgeçilmezi olacak.

Oyla 0
Geçen yıl saçımı uzatıp man bun yapmayı denedim ama iş ortamında çok uygun bulunmadı. O yüzden vazgeçtim. Şimdi mid fade kesim kullanıyorum, hem temiz hem de modern duruyor. Man bun biraz geri planda kaldı, fade ise tam tersi hâlâ zirvede.

Oyla 0
Bence man bun tamamen bitmedi ama popülerliği çok azaldı. Sokakta nadiren görüyorum. Fade ise neredeyse standart haline geldi. Kuaföre gittiğinizde “fade istiyorum” diyorsunuz ve herkes yapıyor. Yani biri eski trend, diğeri hâlâ güncel diyebilirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt