Nadir Atasoy
Kayıtlı Üye
Son 1 yıldır saç dökülmem gözle görülür şekilde arttı. Özellikle ön çizgi ve tepe kısmında seyrelme netleşmeye başladı. Duşta dökülen saçtan çok aynadaki görüntü moral bozuyor. İnternete girince yüzlerce yöntem çıkıyor ama hangisi gerçekten işe yarıyor, hangisi sadece pazarlama, anlamak zor.
Şampuanlar, vitaminler, serumlar, spreyler… Herkes bir şey öneriyor. Ama benim derdim saçımı mucizevi şekilde eski haline getirmek değil. Sadece süreci durdurmak ya da en azından yavaşlatmak mümkün mü, bunu bilmek istiyorum. Çünkü bazıları “hiçbir şey işe yaramaz” diyor, bazıları da “erken başlarsan kontrol edersin” diyor.
Bu işi gerçekten deneyimleyen erkeklerin net yorumlarını duymak istiyorum.
Erkeklerde saç dökülmesini gerçekten durduran ya da ciddi şekilde yavaşlatan bir yöntem var mı?
Şampuanlar, vitaminler, serumlar, spreyler… Herkes bir şey öneriyor. Ama benim derdim saçımı mucizevi şekilde eski haline getirmek değil. Sadece süreci durdurmak ya da en azından yavaşlatmak mümkün mü, bunu bilmek istiyorum. Çünkü bazıları “hiçbir şey işe yaramaz” diyor, bazıları da “erken başlarsan kontrol edersin” diyor.
Bu işi gerçekten deneyimleyen erkeklerin net yorumlarını duymak istiyorum.
Erkeklerde saç dökülmesini gerçekten durduran ya da ciddi şekilde yavaşlatan bir yöntem var mı?