Kullanıcı Yorumları Essence Lash Princess False Lash Effect Maskara

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Essence Lash Princess False Lash Effect Maskara.WEBP
Yoğun hacim, uzunluk ve etkileyici bir kirpik görünümü isteyenlerin favorisi olan Essence Lash Princess False Lash Effect Maskara, adeta takma kirpik etkisi yaratacak kadar güçlü bir formüle sahiptir. Uygulandığı andan itibaren kirpikleri belirginleştirir, uzatır ve dolgunlaştırır. Günlük kullanıma uygun olsa da özel gün makyajlarında da iddialı bir görünüm elde etmek isteyenler için idealdir. Fırça yapısı sayesinde kirpikleri tek tek ayırır ve topaklanmadan net bir sonuç sunar.

Maskaranın kıvrık fırçası, kirpiklerin tüm yüzeyine eşit ürün dağıtarak kökten uca hacim kazandırır. Hafif yapılı formülü sayesinde gün içinde ağırlık yapmaz, dökülme veya akma problemi yaşanmaz. Özellikle düz ve kısa kirpiklerde bile etkili sonuç verirken, uzun süreli kalıcılığıyla makyaj tazeleme ihtiyacını en aza indirir. Takma kirpik etkili maskaraarayanlar için performans ve fiyat açısından oldukça başarılı bir seçenektir.

Takma Kirpik Etkisi​

Essence Lash Princess maskara, kirpiklere belirgin bir hacim ve uzunluk kazandırarak takma kirpik etkisi yaratır. Özellikle göz makyajını ön plana çıkarmak isteyenler için dramatik ama doğal bir sonuç sunar. Yoğun görünüm, yalnızca tek kat uygulamada bile elde edilebilir.

Topaklanmayan Formül​

Kıvrık ve konik uçlu fırçası sayesinde kirpikleri tek tek ayırarak uygulama yapar. Topaklanma yapmayan maskaraformülü, hem yeni başlayanlar hem de profesyonel kullanıcılar için pratik bir uygulama sunar. Kirpikler arasındaki boşlukları doldurur ve dolgun bir görünüm sağlar.

Gün Boyu Kalıcı​

Tüm gün boyunca sabit kalan yapısıyla akma, bulaşma veya dökülme yapmaz. Nemli hava koşullarında bile etkisini kaybetmeden kalıcılığını sürdürür. Günlük kullanıma uygun olduğu kadar gece makyajlarında da güvenle tercih edilebilir.

💬 Kirpiklerine kattığı hacmi, kıvrımı ya da gün sonundaki performansını bizimle paylaşmayı unutma — belki de senin deneyimin başkasının aradığı kararı hızlandırabilir.

İlk kez bu maskarayı denediğimde gerçekten şaşırdım. Çünkü fiyatı uygun diye beklentim düşüktü ama kirpiklerim bir anda takma kirpik gibi göründü. Uzatma ve hacim konusunda bu kadar başarılı olacağını hiç düşünmezdim. Tek dezavantajı günün sonunda biraz akma yapabiliyor ama yine de fiyat-performans açısından bence harika.

Benim kirpiklerim kısa ve düz. O yüzden çoğu maskara istediğim etkiyi vermiyor. Lash Princess ise ilk katında bile fark yarattı, kirpiklerim daha uzun göründü. İkinci katta ise inanılmaz bir hacim verdi. Açıkçası ilk kez kirpik kıvırıcı kullanmadan bu kadar belirgin bir sonuç aldım. Sanki ekstra bir şey sürmeme gerek kalmadı.

Maskarayı çok merak ederek aldım ama bende biraz karışık hisler uyandırdı. Evet, kirpiklerimi çok uzattı ama fırçası biraz fazla ürün bıraktığı için topaklanma yaşadım. Günlük kullanımda hafif tek kat sürüyorum, o zaman çok daha doğal duruyor. Özel günlerde ise yoğun sürüp takma kirpik etkisi elde ediyorum. Yani beklentiye göre değişen bir ürün.

Bu maskaranın en sevdiğim yanı fırçası oldu. Kavisli yapısı sayesinde en kısa kirpiklerime bile ulaştı. Normalde alt kirpiklerime maskara sürmekten çekinirim, hep bulaşır. Ama bunda öyle bir sorun yaşamadım. Gün boyu kalıcılığı da beni memnun etti. Özellikle sabah işe giderken sürüp akşam çıktığımda hâlâ yerinde durması büyük kolaylık.

Geri
Üst Alt