EsteHair Saç Ekim Deneyimleri: Öncesi & Sonrası Gerçek Yorumlar

Yaşar Çelik

Kayıtlı Üye
Selam beyler 👋
Uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum ama kararsız kaldığım tek konu güvenilir bir klinik bulmaktı. Son dönemde adını sıkça duymaya başladığım yerlerden biri EsteHair oldu. Sosyal medyada paylaşılan öncesi–sonrası fotoğraflar dikkat çekici, özellikle saç çizgisinin doğallığı çok övülüyor.

Bir süredir forumlarda araştırma yapıyorum. Deneyim paylaşanların çoğu, ekimden önce detaylı analiz yapıldığını, hangi bölgeye kaç greft ekileceğinin net şekilde planlandığını söylüyor.
Operasyon genelde sabah başlayıp akşam bitiyor, ekip süreci oldukça sistemli yürütüyormuş.
Bazı kullanıcılar ilk 2 ayda klasik şok dökülme döneminde moral bozulduğunu ama 6. aydan itibaren ciddi değişim yaşadıklarını yazmış.
Özellikle ön saç çizgisi ve tepe bölgesi geçişlerinin doğallığı en çok övülen konular arasında.

Olumsuz yorum neredeyse yok denecek kadar az; birkaç kişi fiyatın ortalamanın biraz üzerinde olduğunu belirtmiş.
Yine de genel izlenim gayet pozitif: “sabırla beklersen, sonuç seni şaşırtıyor” diyen çok fazla kişi var.

👉 EsteHair’de saç ektiren var mı? Gerçekten bu kadar doğal bir sonuç almak mümkün mü, süreç boyunca ilgi nasıldı?

Yaklaşık 1 yıl önce EsteHair’de saç ektirdim. İlk 3 ay zor geçti ama sonrasında her şey değişti. Ön çizgim yüzüme çok uyumlu oldu, kimse fark etmiyor bile. Şu an saçlarım gür, doğal ve canlı. Doktorun ilgisinden de çok memnun kaldım, süreç boyunca iletişim kesilmedi.

Oyla 0
Benim işlemim 2023 yazında yapıldı. Yaklaşık 4300 greft ekildi. İlk haftalarda kabuklanma ve dökülme yaşadım ama sabırla bekledim. 8. ayda dolgunluk netleşti, 1 yılda tamamen oturdu. Klinik düzenliydi, ekibin eline sağlık. Şu an saçlarım eski halinden çok daha iyi.

Oyla 0
EsteHair’i kuzenimden duydum, onun sonucu görünce ben de karar verdim. Operasyon günü sabah alındım, akşam bitti. Ağrı minimaldi. Doktorun planlaması çok profesyoneldi. Şu an 10. aydayım, saçlarım yoğun, ön hat tam istediğim gibi. Her kuruşuna değdi diyebilirim.

Oyla 0
Benim ekimim 9 ay önce yapıldı. Başta stresliydim ama süreç sandığımdan kolay geçti. Şok dökülme döneminde biraz panik oldum ama ekip sürekli ilgilendi. 7. aydan itibaren sonuç ortaya çıktı. Özellikle tepe kısmındaki kapanma beni şaşırttı. Gerçekten başarılı bir ekim oldu.

Oyla 0
EsteHair’i seçmemin sebebi ilgileriydi. Daha ilk görüşmede detaylı analiz yaptılar, yüz şeklime göre saç çizgisi tasarladılar. 1 yıl geçti, saçlarım gür ve tamamen doğal duruyor. Saç yönleri düzgün, kıvırcık görünüm yok. Şu an kendime bakınca iyi ki diyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt