Saçlarım bir süredir inanılmaz yıprandı, neredeyse dokunsam kopacak gibi. Uçları kırık, tel tel ayrılıyor ve eskisi gibi parlak durmuyor. Özellikle fön ve düzleştirici kullandığım günlerin ertesi günü saçım sanki hayat enerjisini kaybediyor. Saç kremi vs. bir yere kadar idare ediyor ama bence artık daha derinlemesine bakım gerekiyor.
Bir süredir saç maskesi kullanmayı düşünüyorum ama o kadar çok seçenek var ki neye güveneceğimi şaşırdım. Kimi markalar aşırı parfümlü, kimisi de hiç etki etmiyor gibi yorumlar alıyor.
Aranızda saçları benim gibi kırılgan, yıpranmış ve cansız olan olup da gerçekten işe yarayan bir saç maskesi kullanan var mı?
Özellikle nem veren, besleyici ve kırıkları onarmada etkili olan bir şey arıyorum. Marka, doğal tarif, fark etmez. Yeter ki işe yarasın.
Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
Bir süredir saç maskesi kullanmayı düşünüyorum ama o kadar çok seçenek var ki neye güveneceğimi şaşırdım. Kimi markalar aşırı parfümlü, kimisi de hiç etki etmiyor gibi yorumlar alıyor.
Aranızda saçları benim gibi kırılgan, yıpranmış ve cansız olan olup da gerçekten işe yarayan bir saç maskesi kullanan var mı?
Özellikle nem veren, besleyici ve kırıkları onarmada etkili olan bir şey arıyorum. Marka, doğal tarif, fark etmez. Yeter ki işe yarasın.
Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!