Evde Manikür Yaparken En Çok Hangi Üründen Memnunsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pelin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pelin

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar 🌸 Evde manikür yapmayı çok seviyorum ama yıllardır farklı ürünler denemekten yoruldum. Bazıları tırnak etlerimi kurutuyor, bazıları ise yeterince hijyenik hissettirmiyor. Özellikle törpü ve kütikül kesme kısmında doğru ürün bulmak çok zor.
Bir ara set halinde satılan manikür kitlerinden aldım ama çabuk paslandı.

Şu an “evde doğal manikür”e yöneldim. Sıcak suda bekletip sonra yağlarla bakım yapıyorum. Ama gerçekten işe yarayan, uzun ömürlü ürün önerisi arıyorum. Kaliteli bir törpü, etkili bir itici ve el kremi tavsiyesi varsa yazın lütfen.

👉 Evde manikür yaparken en çok memnun kaldığınız ürün neydi, hangi marka sizce en iyisi?

Ben Sally Hansen’ın manikür setini kullanıyorum, cidden kaliteli. Özellikle törpüsü uzun ömürlü, paslanmıyor. Kütikül yağını da aynı markadan alıyorum. Evde profesyonel sonuç almak istiyorsan gerçekten fark ediyor.

Oyla 0
Ben minimalist bir setle ilerliyorum. Rossmann’ın For Your Beauty serisindeki törpü ve makas seti hem uygun fiyatlı hem dayanıklı. Üzerine bir de Elidor El Kremi sürüyorum, tırnak kenarlarını besliyor.

Oyla 0
Benim vazgeçilmezim Golden Rose Cuticle Remover Pen. Kalem formunda olduğu için çok pratik. Tırnak etlerini yumuşatıp şekil veriyorum. Üzerine de Neutrogena Norveç Formülü kremiyle nemlendiriyorum.

Oyla 0
Ben Essence Nail Care Pen kullanıyorum. Ucu hassas, kolay sürülüyor. Ayrıca törpü olarak cam törpü tercih ediyorum, metal olanlar tırnağı inceltiyor. Evde manikür yapmak artık benim için spa keyfi gibi.

Oyla 0
Benim favorim Flormar Cuticle Softener. Tırnak etlerini yumuşatıyor, kesmeye gerek kalmadan itiliyor. Ayrıca Solingen markasının çelik iticisini kullanıyorum, yıllardır bozulmadı. Evde manikür yapmak için mükemmel ikili.

Oyla 0
Geri
Üst Alt