Irmak Yeşildağ
Kayıtlı Üye
Haftalardır aklımda bir fikir var ve sizinle paylaşmak istedim: “Evde Saç Bakım Günü” etkinliği yapsak nasıl olurdu? Hepimiz aynı gün, kendi seçtiğimiz maskeyi ya da doğal bakım kürünü uygulasak, sonra fotoğraf ve yorumlarla sonuçları paylaşsak… Hem eğlenceli hem motive edici olurdu.
Ben uzun zamandır Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı karışımı kullanıyorum. Haftada bir uyguluyorum, gerçekten fark ettiriyor ama bazen tek başına yapmak sıkıcı oluyor. Bu tarz etkinliklerle birlikte hareket etmek bence harika olurdu. Hatta bakım öncesi saç fotoğrafı çekip, kuruduktan sonra “öncesi-sonrası” şeklinde paylaşabiliriz.
Ayrıca farklı ürünler kullananlar deneyimlerini anlatırsa hepimiz yeni şeyler öğreniriz.
Ne dersiniz, evde saç bakım günü yapalım mı? Katılmak isteyen var mı?
Ben uzun zamandır Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı karışımı kullanıyorum. Haftada bir uyguluyorum, gerçekten fark ettiriyor ama bazen tek başına yapmak sıkıcı oluyor. Bu tarz etkinliklerle birlikte hareket etmek bence harika olurdu. Hatta bakım öncesi saç fotoğrafı çekip, kuruduktan sonra “öncesi-sonrası” şeklinde paylaşabiliriz.
Ayrıca farklı ürünler kullananlar deneyimlerini anlatırsa hepimiz yeni şeyler öğreniriz.
Ne dersiniz, evde saç bakım günü yapalım mı? Katılmak isteyen var mı?