Garaj Hair Stüdyo (Ahmet Çoban) Deneyen Var mı? Saç Renk ve Kesim Tavsiyesi

Birol Aytekin

Kayıtlı Üye
Selam dostlar,

Bir süredir saçlarımda ufak renk değişiklikleri yapmak istiyorum. Araştırırken Ahmet Çoban – Garaj Hair Stüdyo dikkatimi çekti. Beşiktaş’ta olması da benim için avantaj. Yorumlarda özellikle renk geçişleri ve modern kesimlerde çok iyi oldukları yazıyor.

Saçım koyu kahverengi, ama biraz daha açık tonlar denemek istiyorum. Tabii önce doğru kesimi bulmak lazım. Acaba Garaj Hair Stüdyo gerçekten kişiye özel stil öneriyor mu?

Daha önce giden varsa deneyimini yazabilir mi? Özellikle fiyatlar konusunda da bilgi almak isterim. Çünkü bu tarz yerlerde sadece saç kesimi değil, bakım ve renklendirme de yapılıyor.

Tavsiye eder misiniz? İlk kez böyle bir değişiklik yapacağım, pişman olmak istemem.

Ben saç rengimi biraz açtırmak için gitmiştim. Ahmet Çoban gerçekten işini iyi bilen bir usta. Renk geçişlerini çok doğal yaptı, hiç yapay durmadı. Ayrıca saçımı keserken de yüz hatlarıma göre model önerdi. Normalde böyle cesur değişiklikler yapmazdım ama çok memnun kaldım. Fiyat biraz yüksek ama aldığım hizmete değdi.

Garage Hair Stüdyo’ya giden biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten farklı bir yer. Saçımı modern bir tarzda kestiler, üst kısımları biraz uzun bıraktılar. Ayrıca ufak röfle yaptılar, çok doğal oldu. Arkadaş çevremden çok olumlu yorum aldım. Saç bakımı için de ürün önerdiler. Benim için güzel bir deneyim oldu.

Beşiktaş şubesine gittim. Kuaför çok ilgiliydi, saçımın yapısını inceledi ve “undercut” tarzında bir model önerdi. İlk başta tereddüt ettim ama sonuç harika oldu. Ayrıca saçımı boyatmak istiyordum, çok güzel bir ton yakaladılar. Hizmet kalitesi yüksek, fiyat biraz pahalı ama sonuçtan memnunum.

Geri
Üst Alt