Hair Of Istanbul Saç Ekim Merkezi: Gerçek Yorumlar ve Sonuçları

Fikri Çetiner

Kayıtlı Üye
Selam beyler 👋
Saç ekimi yaptırmayı düşünen biri olarak uzun süredir farklı klinikleri araştırıyorum ve son zamanlarda adını en çok duyduğum yerlerden biri de Hair Of Istanbul oldu. Özellikle Instagram’da paylaşılan öncesi–sonrası fotoğraflarına denk gelmeyen kalmamıştır sanırım. Görüntüler gerçekten iddialı ama ben her zaman gibi sadece görsellere değil, gerçek deneyimlere bakmayı tercih ettim.

Yorumlarda dikkatimi çeken ilk şey, kliniğin organize ve modern yapısı. Hastalarıyla ilgilenen danışman ekibin süreci baştan sona yönlendirdiği söyleniyor.
Birçok kişi operasyonun sabah başlayıp akşam bitmesine rağmen konforlu geçtiğini yazmış. Ayrıca doktorun saç yönü, çizgi tasarımı ve greft dağılımına oldukça özen gösterdiğini belirtmişler.

Olumlu yorumlar kadar ufak eleştiriler de var tabii. Bazı kullanıcılar fiyatların biraz yüksek olduğundan bahsetmiş ama genel olarak çoğu “verdiğim paraya değdi” diyor.
Ekim yaptıranların çoğu, 6. aydan itibaren belirgin çıkış, 9.–12. ay arasında ise tam doluluk gözlemlediğini paylaşmış. Özellikle saçın ön hattındaki doğallık çok beğenilmiş.

👉 Hair Of Istanbul’da saç ektiren var mı aramızda? Gerçekten paylaşılan sonuçlar kadar başarılı bir süreç yaşadınız mı?

Hair Of Istanbul’da geçen sene ekim yaptırdım. İlk başta fiyatı yüksek bulmuştum ama sonuç gerçekten kusursuz oldu. 5. ayda bile saç çizgisi belirginleşmeye başladı. Şu an 1 yılı geçti, tepe kısmım tamamen kapandı. Klinik tertemizdi, ekip güler yüzlüydü. Tavsiye ederim.

Oyla 0
Ben 2023 sonunda işlem yaptırdım, 4200 greft ekildi. İlk 2 ay biraz sabır istiyor ama sonrası muhteşem. Şu an 10. aydayım, ön kısım doğal ve sık görünüyor. Doktor planlamayı çok dikkatli yaptı. Saç yönleri bile birebir uyumlu.

Oyla 0
Klinikteki düzen beni etkiledi. Her şey dakik ve steril ilerliyor. Operasyon günü sabah erkenden alındım, öğleden sonra bitti. 3 ay boyunca düzenli bakım yaptım, şu an 10. aydayım. Saçlarımın yönü, şekli tamamen doğal. Yakın arkadaşlarım bile anlamadı.

Oyla 0
Benim ekimim 8 ay önce yapıldı. Şok dökülme döneminde biraz moralim bozulmuştu ama ekip sürekli iletişimde kaldı. Şu anda aynaya baktığımda sonuç harika. Saç çizgisi yüzüme tam oturdu. En önemlisi doğallık, o konuda çok iyiler.

Oyla 0
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Hair Of Istanbul’a gittim. İlk görüşmeden itibaren profesyonellik hissediliyor. Süreç boyunca ne olacağını detaylı anlattılar. 1 yıl geçti, ön bölgem tamamen doldu, saç yapısı yumuşak ve canlı. Gerçekten hak ettiği ilgiyi görüyor bu klinik.

Oyla 0
Geri
Üst Alt