Gıdı Estetiği Sonrası Boyun Daha İnce Mi Görünür, Sonuç Ne Zaman Belli Olur?

Okuyan Hanım

Kayıtlı Üye
Gıdı estetiği yaptırmayı düşünenlerin çoğu gibi ben de sonuçların ne kadar sürede görüleceğini merak ediyorum. Çünkü fotoğraflarda genelde hemen fark ediliyormuş gibi duruyor ama gerçekte o kadar hızlı mı emin değilim. Bir de merak ettiğim bir şey daha var: boyun gerçekten daha ince mi görünür, yoksa sadece açı mı değişir?

Doktorların açıklamalarına göre işlemden sonra ödem oluştuğu için ilk günlerde sonuç tam belli olmuyormuş. Şişlik indikçe çene hattı belirginleşiyor, boyun daha uzun ve zarif duruyormuş. Bu da genelde 2 ila 4 hafta içinde fark ediliyormuş.

Eğer lazer lipoliz ya da sıkılaştırma yöntemi uygulanmışsa, cilt toparlandıkça etkisi daha net ortaya çıkıyormuş. Bazı kişilerde üç ay sonra bile iyileşme süreci devam ediyormuş.

Benim hayalim boyun hattımın biraz daha belirgin olması, yüzümün daha dengeli görünmesi. Sosyal medyadaki öncesi-sonrası fotoğraflar çok etkileyici ama elbette herkesin sonucu aynı olmuyor.

Kısacası sabır gerektiren bir süreç gibi görünüyor. İlk günkü görüntüye bakıp moral bozmamak gerekiyor.

Peki gerçekten gıdı estetiği sonrası boyun ince ve zarif bir görünüme kavuşuyor mu, yoksa bu etki sadece fotoğraflarda mı bu kadar belirgin?

Ben lazer lipoliz yaptırdım, ikinci haftada boyun hattım belirginleşti. Şişlik inince fark netleşiyor. Üçüncü ayda tam oturdu, gerçekten daha ince duruyor.

Oyla 0
Bende sonuç hemen belli olmadı. İlk iki hafta ödem vardı ama bir ay sonunda çene hattım inanılmaz toparlandı. Boyun hattı da daha uzun görünüyor.

Oyla 0
Gıdı estetiği sonrası boyun gerçekten daha ince görünür. Benim sonucum ikinci haftada ortaya çıktı, üçüncü ayda tamamen oturdu. Cilt sıkılaşınca fark doğal ama belirgin oluyor.

Oyla 0
Ben liposuction yöntemiyle yaptırdım. İlk başta şişlik moralimi bozdu ama iki hafta sonra fark inanılmazdı. Boynum daha zarif, yüzüm daha orantılı görünüyor.

Oyla 0
İlk günlerde sonuç anlaşılmıyor ama ödem geçince boyun hattı belirginleşiyor. Yaklaşık üç haftada görünüm tamamen değişti, sanki yüzüm incelmiş gibi oldu.

Oyla 0
Geri
Üst Alt