Göğüs Estetiği Olanlar, Pişmanlık Yaşayan Oldu Mu? Doğal Görünüyor Mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mina

Kayıtlı Üye
Selamlar,
Uzun süredir göğüs estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Vücut yapım gereği göğüslerim küçük ve simetrik değil, bu durum özgüvenimi yıllardır etkiliyor. Ancak ameliyat fikri de beni korkutmuyor değil. Çünkü hem görünüm açısından yapay durur mu, hem de sonrasında pişman olur muyum diye endişeliyim.

Bazı arkadaşlarım yaptırdı, çok memnunlar ama estetik olduğu anlaşılmasın diye hep destekli sütyenle geziyorlar. Bu da beni düşündürüyor açıkçası. Doğal bir görünüm elde etmek gerçekten mümkün mü? Her şey protezin boyutuna mı bağlı yoksa cerrahın tekniği mi daha etkili?

Açık konuşmak gerekirse, sonrasında “keşke yaptırmasaydım” demekten korkuyorum. Pişmanlık yaşayanlar hangi sebeplerden pişman oldu? Ağrı mı, şekil bozukluğu mu, yoksa beklentinin altında kalması mı?
Gerçekten içten içe memnun olanlar da varsa nasıl bir yol izlediklerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.

Ben yaklaşık 1 yıl önce meme büyütme yaptırdım. Doğal durması benim için çok önemliydi. Ameliyattan önce doktorla 3 kez görüştüm, çünkü “yapılmış gibi” durmasını istemiyordum. Sonuç: Hiç pişman değilim. Boyut olarak da doktorla birlikte karar verdik. En önemlisi cerrah seçimi. Ben iyi araştırdım, hiçbir pişmanlık yaşamadım.

Oyla 0
Açıkçası ben biraz acele ettim. “Herkes yaptırıyor, ben de yaptırayım” kafasıyla girdim ve göğüs yapım küçük olduğu için takılan protez ilk 3 ay çok garip geldi. Üstten bastırılmış gibi duruyordu. Sonradan oturdu ama keşke biraz daha küçük boyut seçseydim diyorum. Pişman değilim ama ilk haline göre daha dikkatli düşünülmesi gerekiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt