Görseldeki Saç Rengi ve Modeli Sizce Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arzu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir aklımı kurcalayan bir konu var ve burada fikirlerinizi almak istiyorum. Yaklaşık iki yıldır sarı saç kullanıyorum, tonu zamanla biraz değişse de genelde açık platin ya da altın sarısı tonlarında kaldım. Fakat artık değişiklik istiyorum. Aynaya her baktığımda farklı bir enerji görmek istiyorum.

Geçtiğimiz günlerde internette saç modellerine bakarken bir görsel dikkatimi çekti. (Aşağıya ekledim.) Renk daha koyu, doğal ve sofistike duruyor. Açıkçası çok beğendim. Ama iş uygulamaya gelince kafamda bir sürü soru işareti oluştu.

Benim cilt tonum beyaz, hatta soluk beyaz diyebilirim.
Bu yüzden, sarı saç beni biraz daha canlı gösteriyordu sanki.
Şimdi bu koyu renge geçersem:

➡️ Cildim daha solgun görünür mü?
➡️ Saç rengimle cilt tonum arasında sert bir kontrast olur mu?
➡️ Sarıdan koyuya geçerken saçlarım zarar görür mü? Renk oturmazsa sürekli boyamak zorunda mı kalırım?

Ayrıca uzun süredir açıcı kullandığım için saçım zaten hassas. Koyu renge geçince akma, matlaşma veya yeşil yansıma gibi sorunlar yaşar mıyım çok merak ediyorum.

Bu süreci yaşayan ya da benzer bir değişiklik yapan varsa, lütfen yorumlarını paylaşsın.
Özellikle beyaz tenli olup sarıdan koyuya geçenlerin deneyimleri benim için çok değerli olur.

Şimdiden herkese teşekkür ederim 🙏

Aşağıda görselde gördüğünüz modeli düşünüyorum!

kahverengi-sac-rengi-modeli.webp

Bence çok güzel olmakla birlikte rengi sana da yakışır düşüncesindeyim. Kesinlikle modele geiş yap pişman olmazsın.

Oyla 0
Eğer anlattığın gibi bir durumla karşı karşıyaysan kesinlikle sorun yaşamazsın. Sarı renkten sonra saçlar bu rengi kaldırır düşüncesindeyim. Sen yine de profesyonel bir kuaföre saçlarını analiz ettir.

Oyla 0
Canım ben de yıllarca sarı saç kullandım ve geçen kış çikolata kahveye döndüm. İlk başta çok korktum, “acaba çok mu solgun durur?” diye ama tam tersi oldu. Beyaz tenimde çok daha doğal ve dengeli durdu. Ten rengin açıksa sıcak alt tonlu koyular seni boğmaz, aksine yumuşatır.

Tek önerim: ilk boyamada kuaför seçimine dikkat et, çünkü sarıdan koyuya geçerken alt zemin iyi hazırlanmazsa renk kısa sürede akar ya da yeşil yansır. Ama doğru yapılırsa süper dönüşüm oluyor, hiç pişman değilim. 💁🏻‍♀️

Oyla 0
Geri
Üst Alt