Göz Altı Morluklarını En İyi Kapatan Ürün Hangisi?

Tuba Özkan

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır uykusuzluk ve stres yüzünden göz altlarımda mor halkalar oluştu. Ne kadar uyusam da gitmiyor, makyajsız dışarı çıkınca da sürekli yorgun görünmekten sıkıldım. Bir sürü kapatıcı denedim ama ya rengi tam uymadı ya da gün içinde çizgilere doldu. Kimi ürün çok kuru, kimi de fazla yağlı. Doğru dengeyi bulmak imkânsız gibi geliyor.

İnternette “renk düzeltici kapatıcılar” gördüm; bazıları turuncu, bazıları somon tonunda. Ama hangisinin bana uygun olduğunu bilmiyorum. Cildim açık tonlu olduğu için koyu renk kapatıcılar yapay duruyor. Ayrıca sabitlemek için pudra kullandığımda bölge daha da kuru görünüyor.

Gerçekten doğal ama etkili bir kapatıcı arıyorum. Göz altlarımı aydınlatırken aynı zamanda nemli bir bitiş istiyorum.

Siz hangi ürünü kullanıyorsunuz? Gerçekten göz altı morluklarını kapatan bir ürün var mı?

Ben Nars Radiant Creamy Concealer kullanıyorum. Yapısı çok yumuşak, çizgilere dolmadan kapatıyor. Renk seçenekleri de fazla olduğu için cilt tonuna uydurmak kolay. Uzun süre dayanıyor.

Oyla 0
Maybelline Instant Age Rewind bence fiyat-performans açısından en iyisi. Süngerli aplikatörüyle kolay uygulanıyor, morlukları güzel kapatıyor. Sabah sürüyorum, akşama kadar bozulmuyor.

Oyla 0
Kapatıcının altına turuncu alt tonlu corrector sürmek çok işe yarıyor. Ben NYX’in corrector paletini kullanıyorum. Üzerine kapatıcı geçince morluk tamamen kayboluyor, doğal duruyor.

Oyla 0
Göz altı için en önemlisi nem. Ben kapatıcıdan önce göz kremi sürüyorum. Kapatıcı daha pürüzsüz duruyor. Tarte Shape Tape favorim, yüksek kapatıcılı ama kurutmuyor.

Oyla 0
Renk eşitlemek için Bobbi Brown corrector’ı denedim, mucize gibi. Göz altındaki koyuluğu nötrlüyor. Üzerine hafif kapatıcı geçince tertemiz bir görünüm oluşuyor. Fiyatına değiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt