Kullanıcı Yorumları Green Therapy Krem Saç Boyası

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Green Therapy Krem Saç Boyası.webp
Bitkisel içeriklerle zenginleştirilmiş bir saç boyası arıyorsan, Green Therapy Krem Saç Boyası doğanın gücünü renklerine taşıyor. Amonyaksız formülü sayesinde saç derisini yormadan etkili bir boyama sunarken, saç tellerini de koruma altına alıyor.

Canlı ve doğal renk sonuçları isteyenler için geliştirilen bu özel formül, yalnızca bir boya değil, aynı zamanda bir saç bakım ritüeline dönüşüyor. Hem rengini tazelemek hem de saç sağlığını ön planda tutmak isteyenler için nazik ama güçlü bir alternatif.

Bitkisel Bakım Gücü​

Green Therapy, saçlara zarar vermeden etki eden bitki özleriyle zenginleştirilmiştir. Özellikle aloe vera, zeytinyağı ve jojoba yağı gibi doğal içerikler, saçların boyama süreci boyunca kurumasını önler. Sonuç olarak saçlar hem renklenir hem beslenir.

Doğal Görünümlü ve Kalıcı Renkler​

Aşırı yapay duran tonlar yerine, yumuşak geçişli ve doğal görünümlü renk seçenekleriyle dikkat çeker. Üstelik renkler güneşe, zamana ve yıkamalara karşı daha dayanıklıdır. Kökten uca eşit dağılım sağlayan formülü sayesinde dalga dalga güzellik mümkün.

Cilt Dostu Uyum​

Dermatolojik olarak test edilmiş yapısıyla hassas saç derileriyle uyum gösterir. Uygulama sırasında rahatsız edici kokular barındırmaz, saçlarda yanma hissine neden olmaz. Evde güvenle uygulanabilecek, cilt dostu bir saç boyası seçeneğidir.

📝 Rengini seçtin, saçların dönüştü… Peki aynadaki seni görünce ne hissettin? Sayfadaki yorum alanında kendi renk hikâyeni paylaş, belki de bir başkasının kararını senin tonun belirler.

Dün Gratis mağazasından aldım ve bugün kullanma fırsatı buldum, gerçekten harikalar yaratıyor. Saçlarımı etkili şekilde kapattı ve beyazlar konusunda da çok başarılı.

Tamamen doğal bileşenlerden üretildiğini duymuştum ama bir denemek gerekiyor, ilk fırsatta deneyip tekrar deneyimlerimi paylaşmak için sayfayı ziyaret edeceğim! :)

Evde saçlarımı boyadığım günden beri vazgeçemediğim bir saç boyasıdır. Saçlarıma istediğim rengi çok kolay verebiliyorum ve boyama sonrasında saçta yanma ya da kuruma meydana gelmiyor. Kutunun içinde bulunan nemlendirici krem, durulama sonrası mükemmel bir etki gösteriyor.

Green Therapy Krem Saç Boyası’nı ilk kez kuaförümün tavsiyesiyle aldım. Daha önce kullandığım boyalar saçımı çok kurutuyordu, özellikle uçlarda sertleşme oluyordu. Bu ürünü kullandıktan sonra saçımın yumuşak kaldığını fark ettim. Renk oldukça kalıcı ve canlı çıktı, üstelik beyazlarımı da güzel kapattı. En çok hoşuma giden yanı ise kokusunun diğer boyalar gibi ağır olmaması. Uygulama sırasında rahatsız etmiyor, saçım da boyadan sonra daha parlak görünüyor.

Ben saç boyalarını evde kendim uygulamayı seviyorum. Green Therapy Krem Saç Boyası’nı Trendyol’da görüp denemek istedim. Açıkçası bu kadar doğal bir sonuç beklemiyordum. Kullandıktan sonra saç rengim çok daha canlı oldu, saçım kuruyup sertleşmedi. Boya sonrası verdiği ipeksi dokunuş gerçekten fark yaratıyor. Daha önce evde boyadıktan sonra saçım hep mat görünürdü, bu üründe tam tersi parlak ve sağlıklı durdu. Arkadaşlarım kuaförde boyattığımı sandılar.

Uzun yıllardır saç boyası kullanan biri olarak Green Therapy benim için yeni bir keşif oldu. Özellikle doğal içerikli olması beni cezbetti çünkü kimyasal ürünlerden saçım çok yıpranıyordu. Boyadan sonra saçımda ağır bir koku kalmadı, rengi ise tam kutudaki gibi tuttu. Beyaz kapatması gayet başarılı, ayrıca saçımda ekstra bir yumuşaklık hissettim. Şimdi düzenli olarak kullanmayı düşünüyorum. Bence saçına hem renk hem de bakım yapmak isteyenler için güzel bir seçenek.

Geri
Üst Alt