Güçlü Tutuş Sağlayan Saç Spreyi Önerileri

Sinem

Kayıtlı Üye
Bazı günler saçlarımızın doğallıktan çok sağlam bir şekilde sabitlenmesine ihtiyaç duyuyoruz. Özellikle düğün, davet, mezuniyet gibi özel günlerde yaptırılan saç modelleri tüm gün bozulmadan kalmalı. Benim de en büyük problemim bu oldu: Kuaförde yaptırdığım saç modeli eve dönerken bile dağılmış oluyordu. O yüzden gerçekten güçlü tutuş sağlayacak bir saç spreyi arıyorum.

Araştırdığımda “strong hold” ya da “extra strong hold” olarak geçen ürünlerin en çok önerildiğini gördüm. Bu ürünler nemli havalarda bile saçın şeklini koruyor. Ancak bazıları saçı fazla sertleştiriyor ve bu da doğal görünümü kaybettiriyor. Özellikle Schwarzkopf Got2B Glued, Taft Ultra Strong, Wella Performance, L’Oréal Elnett Strong Hold, Kerastase Laque Noire gibi markalar çok övülüyor.

Benim kafama takılan şey, güçlü tutuş sağlayan spreylerin saçımı uzun vadede yıpratıp yıpratmayacağı. Çünkü günlük değil ama özel günlerde mecburen kullanmam gerekiyor. Saçım ince telli olduğu için sert spreyler bazen kırılma yapıyor.

👉 Siz güçlü tutuş sağlayan hangi saç spreylerini kullandınız ve memnun kaldınız mı? Gün boyu saçınızı bozulmadan tutuyor mu?

Benim favorim Schwarzkopf Got2B Glued. Saçımı resmen çivi gibi sabitliyor. Düğün ve özel günlerde vazgeçilmezim oldu. Evet biraz sert yapıyor ama saçım bir daha bozulmuyor. Günlük için ağır ama özel günlerde mükemmel.

Oyla 0
Ben Taft Ultra Strong kullanıyorum. Çok uygun fiyatlı ama güçlü tutuş sağlıyor. Özellikle rüzgârlı havalarda bile saçım sabit kalıyor. Saçımda biraz sertlik yapıyor ama sabitlik isteyenler için ideal.

Oyla 0
Benim tercihim Kerastase Laque Noire. Profesyonel bir ürün, fiyatı yüksek ama kesinlikle farkını hissediyorsunuz. Saçımı sertleştirmeden çok güçlü tutuyor. Özellikle kuaförlerde de sıkça kullanıldığını gördüm.

Oyla 0
Ben Wella Performance kullanıyorum. Tutuşu gerçekten çok güçlü. Saçım bütün gün bozulmadan kalıyor. Ama saçı biraz sertleştiriyor, bu yüzden sadece özel günlerde tercih ediyorum.

Oyla 0
Benim tercihim L’Oréal Elnett Strong Hold. Hem güçlü tutuş sağlıyor hem de akşam kolayca taranıyor. Saçımı taş gibi yapmıyor, bu yüzden seviyorum. Özellikle ince telli saçlarda çok başarılı.

Oyla 0
Benim favorim Syoss Max Hold oldu. Hem uygun fiyatlı hem de güçlü tutuş sağlıyor. Saçımı gün boyu sabit tutuyor, özellikle gece davetlerinde hiç sorun yaşamadım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt