Belgin Aksoy
Kayıtlı Üye
Ne kadar dikkat etsem de gün ortasına geldiğimde yüzümdeki parlama kaçınılmaz oluyor. Sabah makyajımı özenle yapıyorum, pudra ile sabitliyorum ama birkaç saat sonra alnım ve burun kısmım parlıyor. Özellikle fotoğraflarda daha da belirgin oluyor. Çoğu pudra ilk sürüldüğünde güzel dursa da birkaç saat içinde etkisini yitiriyor.
Karma bir cildim var, bu yüzden çok mat ürünler yanaklarımı kurutuyor ama ışıltılı olanlar da parlamayı artırıyor. “Gün boyu kalıcı pudra” bulmak gerçekten zor. Hem uygun fiyatlı hem de etkili bir ürün arayışındayım. Bazı arkadaşlar transparan pudraları önerdi ama bazen yüzü beyaz gösteriyor. Renkli pudralar ise oksitlenip turuncuya dönüyor.
Makyajımın sabit durmasını ama doğal görünümünü de korumak istiyorum. Cildim nefes alsın, aynı zamanda gün boyu parlama olmasın. Sizce hangi pudra bu dengeyi sağlıyor?
Gerçekten gün boyu mat görünüm sağlayan ama cildi kurutmayan bir ürün var mı?
Karma bir cildim var, bu yüzden çok mat ürünler yanaklarımı kurutuyor ama ışıltılı olanlar da parlamayı artırıyor. “Gün boyu kalıcı pudra” bulmak gerçekten zor. Hem uygun fiyatlı hem de etkili bir ürün arayışındayım. Bazı arkadaşlar transparan pudraları önerdi ama bazen yüzü beyaz gösteriyor. Renkli pudralar ise oksitlenip turuncuya dönüyor.
Makyajımın sabit durmasını ama doğal görünümünü de korumak istiyorum. Cildim nefes alsın, aynı zamanda gün boyu parlama olmasın. Sizce hangi pudra bu dengeyi sağlıyor?
Gerçekten gün boyu mat görünüm sağlayan ama cildi kurutmayan bir ürün var mı?