Güneş Işınlarının Saçlara Verdiği Zararı Önleyen Saç Bakım Kremleri Hangileridir?

Ebru Tezmen

Kayıtlı Üye
Tatil için ailemle yazlığa gideceğiz ama hava aşırı sıcak olduğundan saçlarım güneş ışınlarından hızla etkilenip canlı görünümünü kaybediyor. Geçen yıl Pantene markasının saç bakım yağını kullanmama rağmen saçlarım tatil boyunca toparlanmamıştı. Şimdi tatile başlamadan önce sizlerden fikir almak istedim. Saçlarım karamel tonlarında olduğundan güneşten koruyacak etkili bakım kremi önerilerinizi almak isterim.

Yağ formundaki ürünleri istemiyorum. Sıcak havalarda saçları yağlanmış gibi göstermek açıkçası işime gelmez.

Milk Shake Sun Güneş Sonrası Saç Şampuanı'nı kullandıktan sonra Gliss Sun Protect Güneşe Karşı Koruyucu Saç Bakım Spreyi kullanırsan, başka bir şeye ihtiyacın kalmaz canım. Ben de her yaz tatilinde değişmeyen klasik rutinim budur.

PROCSIN Hydra Boom Güneş Koruyuculu SPF 30+ Saç Spreyi'ni kullanıyorum ve çok memnunum. Bakırköy'deki mağazasından satın almıştım. Ben başarılı buluyorum, isterseniz bir araştırın, aklınıza yatarsa alırsınız. Gidip marka adı altında onca gereksiz ürüne para bayılmayın.

Geri
Üst Alt