Havuz Sonrası Saçlarınızı Nemlendirmek İçin Ne Yapıyorsunuz?

Pakize

Kayıtlı Üye
Havuzdan her çıktığımda, saçlarımın ne kadar kuru olduğunu hissediyorum. Klorlu su, saçımın doğal nemini alıyor ve saçlarımı sertleştiriyor. Bu yüzden, havuzdan sonra saçımı hemen yıkamaya ve ardından derinlemesine nemlendirici maskeler kullanmaya başladım. Saçlarımın eski yumuşaklığına ve parlaklığına kavuşması biraz zaman aldı, ama doğru ürünleri bulduktan sonra her şey düzeldi.

Soru: Havuz sonrası saçlarınızı nemlendirmek için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?

Havuzdan sonra saçlarımı nemlendirmek için önce saçlarımı duruluyorum, ardından saç köklerine ve uçlarına bal ve su karışımı uyguluyorum. Bal, doğal bir nemlendirici olarak saçlarımın ihtiyacı olan nemi sağlar. 15 dakika beklettikten sonra duruluyorum ve saçlarımı yumuşak bir havluyla nazikçe kurutuyorum.

Oyla 0
Ben saçlarımı nemlendirmek için havuzdan çıktıktan sonra süt ve bal karışımını saçlarıma uyguluyorum. Bu karışımı 20 dakika beklettikten sonra saçlarımı duruluyorum. Süt, saçlarıma yumuşaklık ve nem kazandırırken, bal ise nemi hapsetmeme yardımcı oluyor. Bu yöntemle saçlarım daha sağlıklı ve parlak oluyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt