HBEAUTY Hacim Şampuanı Kullananlar

Masal Perisi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, HBEAUTY markasına ait hacim şampuanını kullanan var mı? Saçlarıma nemli havalardan dolayı hacim vermekte zorlanıyorum ve sıcak saç aletleri kullandığımda durum daha da kötüleşiyor. Bu nedenle hacim artırıcı ürünleri denemeye karar verdim. Araştırmalarım sonucunda HBEAUTY hacim şampuanına ulaştım ve olumlu yorumlara güvenerek ürünü satın aldım.

Bu şampuanı kullanmaya başlayalı henüz üç hafta olmasına rağmen deneyimlerimi sıcak sıcağına sizlerle paylaşmak istedim. İlk kullanımda saçlarımın daha dolgun ve canlı göründüğünü fark ettiğimi söylemeliyim. Saçlarım eskisinden daha hafif ve önceye göre daha hacimli hissediliyor, ayrıca çokta kolay tarandığını söyleyebilirim. Şampuanın formülü saçlarımı ağırlaştırmadan hacim kazandırıyor ve hoş bir kokusu olduğundan saçta gün boyu güzel bir koku bırakıyor.

Ancak, her saç tipi farklı olduğu için, bu şampuanın herkes için aynı etkiyi göstermeyebileceğini düşünüyorum. Sizde deneyimlediğiniz bu şampuanla ilgili görüşlerinizi yorum bölümüne yazarak görüşlerinizle benim gibi kullanmak isteyenlere rehberlik edebilirsiniz. Saçlarımızın daha dolgun ve sağlıklı görünmesi için en iyi yöntemleri birlikte keşfetmek için zaman kaybetmeyin. :)

Eğer düzenli kullanılırsa, piyasadaki birçok şampuan iş görür diyebilirim. Sonuçta satışa sunulmadan önce testlerden geçiyorlar ve uzun süreli çalışmalar sonrası bu ürünler bize kazandırılıyor. Demek ki test esnasında faydaları görülüyor ki satışa çıkarıyorlar. Bizim insanımızda tezcanlılık olduğu için 1 ay kullanıp etkisini göremeyince hemen markayı karalamaya başlıyorlar. Ben ortalama 3-4 aydır bu markayı kullanıyorum, saçlarım ipek gibi oldu ve kokusu da bebek gibi. :)

Geri
Üst Alt