Head&Shoulders Şampuan Kullananlar

Kaan Bilir

Kayıtlı Üye
Bu yaşıma kadar (yaş 34) piyasada bulunan birçok kozmetik ve dermokozmetik şampuanı denemiş biriyim. Onca şampuan markasını denememe rağmen, son 1 yıldır Head&Shoulders'ın mentollü şampuanını kullanıyorum. Saçlarım eskisine göre daha canlı görünmekte, fakat anlam veremediğim şekilde saçlarım dökülmeye başladı. Çevremdeki kişiler, bir süreden sonra şampuanı değiştirmemi söylüyor ama ben memnunum. Acaba dökülmem şampuandan kaynaklı olabilir mi? Benim gibi saç dökülmesinden muzdarip olup da şampuan değişerek çözüme kavuşan oldu mu?

Genelde saçlarımın dökülmesini engellemek için düzenli besleniyorum ama kimyasal ürünleri kesinlikle kullanmaktan kaçınırım. Market şampuanları bir süre sonra saçlarımı cansızlaştırdığı için elimden geldiğince doğal ve medikal şampuanlarla saç problemlerine çözüm buluyorum. Head & Shoulders şampuanlarını bundan 5 yıl önce kullanmıştım; hatta mentollü olanı saçlarıma iyi geliyordu. Yaş ilerledikçe saçlarım dökülmeye başlayınca dermatolog tavsiyesine kulak asıp dermokozmetik şampuanları tercih ettim. Size de doğal ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt