Her Gün Saç Serumu Kullanmak Doğru mu, Saçı Alıştırır mı?

Nesrin Tekinoğlu

Kayıtlı Üye
Saç serumu kullanmaya başlayınca elim sürekli ona gidiyor. Duş sonrası, bazen kuru saça, bazen kabarıklık olunca… Derken neredeyse her gün kullanır oldum. Ama bir noktadan sonra “saçım buna alışır mı” diye düşünmeye başladım. Kullanmadan duramamak da beni düşündürüyor.

Bazı ürünlerde “alışma” durumu oluyor gibi hissediyorum. İlk zamanlar etkisi çok belirginken, bir süre sonra aynı etkiyi göremiyormuşum gibi geliyor. Bu durum saç serumları için de geçerli mi, yoksa tamamen psikolojik mi bilmiyorum.

Her gün serum kullananların deneyimi benim için önemli.

Her gün saç serumu kullanmak doğru mu, saç zamanla seruma alışır mı?

Ben her gün kullanıyorum ama miktarı çok az. Alışma gibi bir durum yaşamadım. Bence sorun fazla kullanmak. Az ama düzenli olunca saç da ağırlaşmıyor.

Oyla 0
Ben de ilk başta alışır diye düşündüm ama bıraktığımda saçım daha kabarık oldu. Yani alışma değil, alışılan şey yumuşaklık hissi bence.

Oyla 0
Her gün kullanmak saçımı ağırlaştırdı. Şimdi gün aşırı kullanıyorum. Bu şekilde daha iyi sonuç aldım. Saçın ihtiyacına göre ayarlamak önemli.

Oyla 0
Saç serumu bir bakım ürünü olduğu için her gün kullanılabilir ama saç tipine göre. İnce telli saçlarda her gün biraz fazla olabiliyor.

Oyla 0
Alışma değil ama beklenti yükseliyor. İlk baştaki fark çok belirgin olduğu için sonra normalleşiyor. Etkisi azalıyor gibi geliyor ama aslında aynı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt