Merhaba herkese,
Saçlarım ne tam düz ne de kıvırcık... İkisinin ortasında, kararsız ve inatçı bir yapıya sahip. Duştan sonra şekil vermek adeta bir mücadele. Fön kalıcı olmuyor, maşa tutmuyor, hele dışarısı biraz nemliyse, saçlarım anında kabarıyor. Hafif hacimli görünümü seviyorum ama bu kontrolsüz kabarma başka bir seviye…
Sonunda kendi kendime dedim ki:
“Bir saç köpüğü mü denesem acaba?”
Ama piyasada o kadar fazla marka ve çeşit var ki, kafam iyice karıştı.
Kimisi saçı sertleştiriyor,
Kimisi ağırlık yapıyor,
Kimisi de hiçbir işe yaramıyor…
Bu yüzden sizin deneyimlerinize güvenmek istiyorum.
İnatçı, kabaran ve zor şekil alan saçlara uygun bir saç köpüğü öneriniz var mı?
Doğal duran, saçı taş gibi yapmayan ama yine de biraz tutuş sağlayan,
Günlük kullanımda ağırlık hissi vermeyen bir ürün arıyorum.
Gerçekten işe yarayan bir tavsiye, emin olun sadece bana değil, bu dertten muzdarip birçok kişiye yardımcı olacaktır.
Şimdiden tüm önerileriniz için teşekkür ederim. Hepimiz için daha kolay şekillenen, daha huzurlu saç günleri olsun!

Saçlarım ne tam düz ne de kıvırcık... İkisinin ortasında, kararsız ve inatçı bir yapıya sahip. Duştan sonra şekil vermek adeta bir mücadele. Fön kalıcı olmuyor, maşa tutmuyor, hele dışarısı biraz nemliyse, saçlarım anında kabarıyor. Hafif hacimli görünümü seviyorum ama bu kontrolsüz kabarma başka bir seviye…
Sonunda kendi kendime dedim ki:
“Bir saç köpüğü mü denesem acaba?”
Ama piyasada o kadar fazla marka ve çeşit var ki, kafam iyice karıştı.
Bu yüzden sizin deneyimlerinize güvenmek istiyorum.
Gerçekten işe yarayan bir tavsiye, emin olun sadece bana değil, bu dertten muzdarip birçok kişiye yardımcı olacaktır.
Şimdiden tüm önerileriniz için teşekkür ederim. Hepimiz için daha kolay şekillenen, daha huzurlu saç günleri olsun!