İstanbul - Avrupa Yakası’nda Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Kuaför Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ecem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ecem

Kayıtlı Üye
İstanbul Avrupa Yakası’nda iyi bir kuaför arıyorum.
Saçımı küllü kumral yaptırmak istiyorum ama saçımın yıpranmasından ve turuncu yansımalardan çok korkuyorum. Bu tonları iyi bilen, eli hafif ve saçı fazla açmadan boyayabilen biri lazım.

Aynı zamanda güzel bir saç kesimi de istiyorum. Yüz şekline göre öneri sunan ve kesim sonrası pişman etmeyen biri olursa harika olur 🙂
Fiyat olarak da uçuk kaçık yerler değil, makul seviyede bir yer arıyorum.

Bahçelievler, Bakırköy, Şişli gibi lokasyonlara ulaşımım kolay, o yüzden bu bölgelerde önerisi olan var mı?
Gerçekten memnun kaldığınız bir yer varsa çok sevinirim. Tavsiyelere açığım 🙏

Selam,
İstanbul’da iyi kuaför bulmak gerçekten şans işi gibi… Ama ben birkaç kötü tecrübeden sonra Bakırköy’de Lux Coiffeur adlı bir yere gitmeye başladım, memnun kaldım. Özellikle küllü tonları çok iyi oturtuyorlar. İlk başta saçımı açmadan yapamaz mıyız diye konuştuk, çünkü ben de yıpranmasın istiyordum.

Onlar önce saç analizi yaptı, sonra sadece ton açıcı ile hafif bir işlem yaptılar. Ardından küllü kumralı direkt uyguladılar. Sonuç? Ne turunculuk ne matlık. Gerçekten tam istediğim gibi oldu.

Fiyat olarak da diğer yerlere göre uygundu. Ekstra işlem satmaya çalışmadılar, bu da içimi rahatlattı açıkçası.

Kesim konusunda da eli hafif, kat geçişlerini çok doğal yapıyorlar. Özellikle uzun saçta “fazla kestim mi?” korkusu yaşayanlardansan rahat olabilirsin.

Bakım içinse:
Mor şampuan: John Frieda kullanıyorum, küllü tonu koruyor.
Argan yağı uçlara, haftada 2 kez de saç maskesi.

Bakırköy civarındaysan bir bak derim. Hem merkezi hem güvenilir.

Merhaba!
Ben Şişli civarında yaşıyorum ve uzun süre arayıştan sonra sonunda “tamam işte bu” dediğim bir yer buldum: Salon Lumiere – Nişantaşı. Belki adından dolayı pahalı sanılabilir ama ben şaşırdım çünkü makul fiyatlı ve işçilik çok kaliteli.

Küllü kumral benim de vazgeçilmezim. Daha önce yaptırdığım yerlerde ya çok açık sarıya dönüyordu ya da 2 yıkamada bildiğin kızıl-altın arası renge kayıyordu 😩

Buradaki kuaför önce saç geçmişimi detaylı sordu, eski boya kalıntılarını dikkate aldı. İşlem sırasında kesinlikle saçımı kurutmadı, hatta sonrasında protein bakımı yaptı.

Saçım ne matlaştı ne yıprandı. Hala 4. haftadayım ve renk aynı duruyor. Ulaşımı da kolay; Şişli–Mecidiyeköy hattında çalışanlar için ideal.

Kesim de harika. Kısa katlı saç istiyordum, “doğal düşüşlü” bir kesim yaptılar, bayıldım.
Balyaj, renk geçişi, küllü ton istiyorsan kesinlikle bir göz atmanı öneririm.

Geri
Üst Alt