İstanbul'da Hayalet Saç Kaynağı Yapan İşletme Önerisi Alabilir miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semra

Kayıtlı Üye
Selamlar herkese,

Uzun zamandır araştırdığım bir konuyu artık buraya taşıyayım istedim. Umarım doğru kategoride konu açmışımdır 🙏

Arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız gibi hayalet saç kaynağı yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Ama çevremde bu yöntemi deneyen ya da öneren kimse olmadığı için kafamda birçok soru işareti var. Ne doğru düzgün bir bilgiye ulaşabildim ne de İstanbul'da bu işlemi profesyonelce yapan bir yer bulabildim.

O yüzden sizlere danışmak istedim:
  • İstanbul’da hayalet saç kaynağı yapan güvenilir işletmeler var mı? Bildiğiniz, deneyimlediğiniz ya da çevrenizden duyduğunuz yerler varsa isim ve adres paylaşabilir misiniz?
  • Ayrıca bu yöntemi deneyenler varsa, memnun kaldınız mı? Saçta belli oluyor mu, ne kadar dayanıyor, günlük yaşamı etkiliyor mu? Gibi deneyimlerinizi ve dikkat edilmesi gereken noktaları yazarsanız çok mutlu olurum.
Bu işlemi yaptırmadan önce doğru bilgiyle hareket etmek istiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Hayalet Saç Kaynağı Nedir?
Invisible Tape-In" veya "hayalet saç kaynağı" olarak da bilinen saç uzatma yöntemi, saçlara ince şeffaf bantlar kullanılarak yapılır. Bu bantlar, saç uzantılarını saçın köküne yakın bir şekilde tutar, böylece kaynaklar neredeyse görünmez hale gelir.

Adından söz ettiğimiz bu işlemi yapabileceğini düşündüğüm işletmelerin adını şöyle sıralayabilirim:

Kuaför Ashım: Bakırköy'de bulunan Kuaför Ashım, alanından uzmanlaşmış saç kaynak ekibine sahiptir. Hayalet saç kaynağı dahil olmak üzere birçok farklı saç uzatma yöntemini uyguladığını duymuştum.

Saç Dünyası Şişli: Son olarak yakın çevremden burayı duymuştum ama detaylı bilgi sahibi değilimç İstersen Google'da araştırıp müşteri memnuniyetini gözden geçir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt