Selamlar herkese,
Uzun zamandır araştırdığım bir konuyu artık buraya taşıyayım istedim. Umarım doğru kategoride konu açmışımdır
Arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız gibi hayalet saç kaynağı yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Ama çevremde bu yöntemi deneyen ya da öneren kimse olmadığı için kafamda birçok soru işareti var. Ne doğru düzgün bir bilgiye ulaşabildim ne de İstanbul'da bu işlemi profesyonelce yapan bir yer bulabildim.
O yüzden sizlere danışmak istedim:
Uzun zamandır araştırdığım bir konuyu artık buraya taşıyayım istedim. Umarım doğru kategoride konu açmışımdır
Arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız gibi hayalet saç kaynağı yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Ama çevremde bu yöntemi deneyen ya da öneren kimse olmadığı için kafamda birçok soru işareti var. Ne doğru düzgün bir bilgiye ulaşabildim ne de İstanbul'da bu işlemi profesyonelce yapan bir yer bulabildim.
O yüzden sizlere danışmak istedim:
- İstanbul’da hayalet saç kaynağı yapan güvenilir işletmeler var mı? Bildiğiniz, deneyimlediğiniz ya da çevrenizden duyduğunuz yerler varsa isim ve adres paylaşabilir misiniz?
- Ayrıca bu yöntemi deneyenler varsa, memnun kaldınız mı? Saçta belli oluyor mu, ne kadar dayanıyor, günlük yaşamı etkiliyor mu? Gibi deneyimlerinizi ve dikkat edilmesi gereken noktaları yazarsanız çok mutlu olurum.