İstanbul’da Saç Ektirenler Hangi Merkezi Tavsiye Ediyor?

Mehmet Keleş

Kayıtlı Üye
İstanbul’da saç ekimi yaptırmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım ama kafam çok karışık. Şehirde o kadar çok “popüler merkez” var ki hangisinin gerçekten işini iyi yaptığını anlamak zor. Youtube’da çok reklam görüyorum, sosyal medyada güzel görseller var ama gerçek deneyimi olanların tavsiyeleri benim için daha değerli. Ben kaliteli sonuç almak istiyorum, doğal görünüm, doğru saç çizgisi, kayıp bölgelerin yeterince doldurulması ve takip süreci benim için önemli.

Fiyat tabii ki bir kriter ama sadece ucuz/ pahalı diye karar vermek istemiyorum. Sonuçta uzun yıllar taşıyacağım bir şey bu, memnun kalacağım bir merkeze gitmek istiyorum. İstanbul’da yaptıranlar hangi merkezden memnun kaldı, neden o klinği tavsiye ediyorsunuz merak ediyorum.

İstanbul’da saç ekimi yaptırmış olanlar, tavsiye ettiğiniz merkez hangisi ve neden tavsiye ediyorsunuz? Detaylı anlatabilir misiniz?

Ben İstanbul’da saç ekimi için Asmed Hair’i tercih ettim ve gerçekten memnun kaldım. İlk görüşmeden itibaren doktor ve ekip çok profesyoneldi, beklentilerimi detaylı konuşup plan yaptılar. Operasyon günü oldukça düzenliydi, teknik olarak da çok iyi bir iş çıkardılar. Saç çizgim doğal duruyor ve yoğunluk beklediğimden iyi. Fiyat biraz yukarıda olabilir ama sonuç benim için buna değerdi.

Oyla 0
Hermest’i seçtim çünkü implant yoğunluğu ve doğal sonuçlarla ilgili çok iyi yorumlar vardı. Gerçekten de ekim sonrası süreçte çok dikkatli bir takip verdiler, her aşamada iletişim halindeydiler. Yazın 6–12 ay arasındaki tüm süreci ayrıntılı anlattılar, korkularımı azalttılar. Görseller gerçek kullanıcı fotoğrafları üzerinden örneklendirdiler, bu da benim için güven verdi.

Oyla 0
Ben Nim Clinic’te yaptırdım. İlk başta “çok iyi mi olur” diye tereddüt ettim ama sonuç gerçekten iyiydi. Doktorun deneyimi ve ekibin çalışma tarzı çok önemli bir fark yarattı bence. Hocam saç çizgimi yüz formuma göre planladı, doğal durmasını sağladı. Sonuçlar 9–12 ayda çok daha belirgin hale geldi.

Oyla 0
Serkan Aygın Clinic’i düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Bence burada en önemli şey doktorun estetik görüşü ve planlamaydı. Sadece saç ekmek değil, yüz hattına uyumlu bir çizgi belirlediler. Bu da sonuçta fark yaratıyor. Takip süreci iyiydi, gerekli kontroller aksatılmadı.

Oyla 0
Esteworld’de yaptıran bir arkadaşımdan da duyduklarım çok iyiydi. O da İstanbul’u tercih etmişti, sonuçtan memnundu. Fiyat/performans dengesi bence burada gayet makul, ekip profesyonel ve alışılmışın dışında bir disiplin vardı. Özetle, bütçene ve beklentine göre iyi seçenekler var ama ön araştırmayı iyi yapmak şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt