Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir saç dökülmesi problemiyle mücadele ediyorum ve artık bu süreci daha fazla ertelemeden saç ekimi yaptırmaya sıcak bakmaya başladım. Ancak biliyorsunuz ki bu karar öyle “hemen verilecek” türden değil. Çünkü internette inanılmaz bir bilgi kirliliği var ve her merkez kendini "en iyi" ilan ediyor. Oysa ben sadece reklamı bol merkezleri değil, gerçek kullanıcı deneyimlerine ve uzmanlığa dayanan önerileri duymak istiyorum.
Şu anda özellikle araştırdığım konular şunlar:
İzmir’deki saç ekimi merkezleri hangi teknikleri kullanıyor?
(FUE, DHI, Safir FUE, robotik sistemler gibi)
Gerçek başarı oranları nasıl?
Sadece "öncesi-sonrası" değil, uzun vadede doğallık ve yoğunluk ne durumda?
Hasta memnuniyeti ve yorumlar güven veriyor mu?
Ekim sonrası bakım, iletişim, kontrol süreçleri nasıl yönetiliyor?
İşlemi kimin yaptığı önemli!
Uzman doktor mu yapıyor, yoksa tekniker mi? İsmi bilinen, tecrübesi yüksek biri olmalı.
Fiyat-performans dengesi nedir?
4.000–5.000 greft arası işlem için 2025 itibarıyla İzmir'de saç ekimi fiyatları ne civarda?
Çok pahalı olmasına gerek yok ama sırf ucuz diye riske girmek de istemiyorum.

Şimdiden fikir ve yorum paylaşacak olan herkese çok teşekkür ederim.
Bilinçli, güvenli ve doğru bir karar vermek isteyen herkes için bu başlık umarım faydalı olur.
Uzun süredir saç dökülmesi problemiyle mücadele ediyorum ve artık bu süreci daha fazla ertelemeden saç ekimi yaptırmaya sıcak bakmaya başladım. Ancak biliyorsunuz ki bu karar öyle “hemen verilecek” türden değil. Çünkü internette inanılmaz bir bilgi kirliliği var ve her merkez kendini "en iyi" ilan ediyor. Oysa ben sadece reklamı bol merkezleri değil, gerçek kullanıcı deneyimlerine ve uzmanlığa dayanan önerileri duymak istiyorum.
Şu anda özellikle araştırdığım konular şunlar:
(FUE, DHI, Safir FUE, robotik sistemler gibi)
Sadece "öncesi-sonrası" değil, uzun vadede doğallık ve yoğunluk ne durumda?
Ekim sonrası bakım, iletişim, kontrol süreçleri nasıl yönetiliyor?
Uzman doktor mu yapıyor, yoksa tekniker mi? İsmi bilinen, tecrübesi yüksek biri olmalı.
4.000–5.000 greft arası işlem için 2025 itibarıyla İzmir'de saç ekimi fiyatları ne civarda?
Çok pahalı olmasına gerek yok ama sırf ucuz diye riske girmek de istemiyorum.
Özellikle şunları duymak isterim:
- Hangi merkezde saç ektirdiniz?
- Doktor kimdi?
- Ekim sonrası süreç nasıldı, memnun kaldınız mı?
- Keşke gitmeseydim dediğiniz yerler varsa onları da öğrenmek isterim.
Şimdiden fikir ve yorum paylaşacak olan herkese çok teşekkür ederim.
Bilinçli, güvenli ve doğru bir karar vermek isteyen herkes için bu başlık umarım faydalı olur.