İzmir'de Saç Ekim Yaptırmak İçin En İyi Klinik Neresi?

İzmirli

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir saç dökülmesi problemiyle mücadele ediyorum ve artık bu süreci daha fazla ertelemeden saç ekimi yaptırmaya sıcak bakmaya başladım. Ancak biliyorsunuz ki bu karar öyle “hemen verilecek” türden değil. Çünkü internette inanılmaz bir bilgi kirliliği var ve her merkez kendini "en iyi" ilan ediyor. Oysa ben sadece reklamı bol merkezleri değil, gerçek kullanıcı deneyimlerine ve uzmanlığa dayanan önerileri duymak istiyorum.

Şu anda özellikle araştırdığım konular şunlar:

🔹 İzmir’deki saç ekimi merkezleri hangi teknikleri kullanıyor?
(FUE, DHI, Safir FUE, robotik sistemler gibi)

🔹 Gerçek başarı oranları nasıl?
Sadece "öncesi-sonrası" değil, uzun vadede doğallık ve yoğunluk ne durumda?

🔹 Hasta memnuniyeti ve yorumlar güven veriyor mu?
Ekim sonrası bakım, iletişim, kontrol süreçleri nasıl yönetiliyor?

🔹 İşlemi kimin yaptığı önemli!
Uzman doktor mu yapıyor, yoksa tekniker mi? İsmi bilinen, tecrübesi yüksek biri olmalı.

🔹 Fiyat-performans dengesi nedir?
4.000–5.000 greft arası işlem için 2025 itibarıyla İzmir'de saç ekimi fiyatları ne civarda?
Çok pahalı olmasına gerek yok ama sırf ucuz diye riske girmek de istemiyorum.

👇 Özellikle şunları duymak isterim:​

• Hangi merkezde saç ektirdiniz?
  • Doktor kimdi?
  • Ekim sonrası süreç nasıldı, memnun kaldınız mı?
  • Keşke gitmeseydim dediğiniz yerler varsa onları da öğrenmek isterim.
Gerçekten bu işlemin telafisi yok ve bu benim görsel kimliğimi etkileyen çok önemli bir adım olacak. Bu yüzden önerileriniz, deneyimleriniz ve yönlendirmeleriniz benim için çok kıymetli. 🙏

Şimdiden fikir ve yorum paylaşacak olan herkese çok teşekkür ederim.
Bilinçli, güvenli ve doğru bir karar vermek isteyen herkes için bu başlık umarım faydalı olur.

İzmir'de Dr. Zafer Ulusan'ın kliniğinde saç ekimi yaptırdım ve sonuçtan inanılmaz derecede memnunum. Oksijen ve yapay zeka destekli yöntemler kullanarak işlemi gerçekleştirdiler ve bu modern yaklaşımlar sayesinde hızlı bir iyileşme süreci geçirdim. Klinik, hijyen ve hasta memnuniyeti konularında çok titiz davranıyor, bu da benim için büyük bir güven unsuru oldu. Saç ekimi düşünenlere Dr. Zafer Ulusan'ı kesinlikle tavsiyemdir.

Oyla 0
Geçtiğimiz yıl Clinicizmir Saç Ekim Merkezi'nde saç ekimi yaptırdım. Teknolojik olarak donanımlı ve alanında uzman bir ekip ile çalıştıklarından dolayı çok başarılı bir sonuç elde ettim. Operasyon öncesi ve sonrası tüm süreçler çok profesyonel bir şekilde yönetildi. Saç ekimi sonrasında da sürekli destek aldım ve sonuçlar gerçekten doğal görünüyor. İzmir'de saç ekimi için güvenilir bir yer arayan herkese Clinicizmir'i gönül rahatlığıyla öneririm.

Oyla 0
Merhaba,
Ben de senin gibi geçen yıl uzun araştırmalar sonunda İzmir’de saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Açıkçası senin yazdığın her şeye yüzde yüz katılıyorum; bilgi kirliliği inanılmaz boyutta ve her yer kendini “en iyi biziz” diye tanıtıyor. Ama gerçek deneyim bambaşka.

Ben İzmir Bayraklı’da özel bir klinikte ekim yaptırdım. Doktorla birebir görüşüp işlemin bizzat onun tarafından yapılacağına ikna olduktan sonra karar verdim. Ekim yöntemi olarak Safir FUE uygulandı, yaklaşık 4.300 greft ekildi.
✔️ İşlem yaklaşık 6 saat sürdü,
✔️ İğneler dışında çok ağrı hissetmedim,
✔️ Ekim sonrası ilk 2 hafta biraz zorluyor ama 3. aydan sonra saçlar görünür şekilde çıkmaya başladı.
Şu an 8. aydayım ve gerçekten çok memnunum. Ön saç çizgisi çok doğal oldu, yoğunluk da tatmin edici.

💬 Önemli not: Bazı merkezlerde teknisyenler ekimi yapıyor, bu yüzden mutlaka işlemi kimin yapacağını sor. Ve öncesi-sonrası fotoğrafları iste, ama en az 6 ay – 1 yıl sonrası olanları.

💰 Fiyat konusunda:
Benim işlemim 2024 sonunda yapılmıştı, toplam 38.000 TL ödedim. Şu an 2025 itibarıyla 40.000–50.000 TL arası fiyatlar normal gibi görünüyor (greft sayısına ve klinik kalitesine göre).

İzmir’de dikkat etmen gereken şey, fiyatı değil; kim ekim yapıyor, nasıl takip ediyorlar ve doğal bir görünüm sağlayabiliyorlar mı? Çünkü bu işte “en ucuz” veya “en şatafatlı klinik” değil, gerçek uzmanlık ve titizlik önemli.

İstersen özelden benim gittiğim yeri ve doktorun adını da paylaşabilirim.

Kolaylıklar dilerim, düğün öncesi çok iyi bir karar olmuş. Umarım en doğru yeri seçersin! 🙌

Oyla 0
Geri
Üst Alt