Saç Ekimi İçin İzmir’i Tercih Edenler Süreçten Memnun Mu?

Ömer Erdem

Kayıtlı Üye
Saç ekimi yaptırmaya karar verirken şehir seçimi benim için en az klinik ve doktor seçimi kadar önemli oldu. İstanbul çok fazla seçenek sunuyor ama kalabalık, yoğunluk ve seri çalışma sistemi beni biraz düşündürüyor. Bu yüzden İzmir’i tercih edenlerin neden böyle bir karar verdiğini ve süreçten gerçekten memnun kalıp kalmadıklarını merak ediyorum. Daha sakin bir şehir olması, kliniklerin daha butik çalışması gibi avantajlar pratikte gerçekten hissediliyor mu, yoksa fark sandığımız kadar büyük değil mi emin değilim.

Özellikle operasyon günü yaşananlar, ekibin ilgisi, doktorla iletişim ve operasyon sonrası takip süreci benim için önemli kriterler. İzmir’de bu süreçlerin daha rahat ilerlediğini söyleyenler var ama bunu bizzat yaşayanların ağzından duymak istiyorum. Şehir değiştirmenin getirdiği yol, konaklama gibi detaylar süreci zorlaştırıyor mu, yoksa her şey planlı mı ilerliyor, bunlar da merak ettiğim konular arasında.

İzmir’i özellikle seçmiş ve saç ekimi sürecini baştan sona yaşamış olanların yorumları karar vermemde çok etkili olur.

Saç ekimi için İzmir’i tercih edenler, süreçten genel olarak memnun kaldınız mı, artıları ve eksileri nelerdi?

Ben İzmir’i özellikle sakinliği nedeniyle seçtim ve süreçten memnun kaldım. Klinik günde az hasta alıyordu, bu da bana ayrılan zamanın daha fazla olmasını sağladı. Operasyon günü aceleye getirilmedi, doktor sürece gerçekten hakimdi. Bu açıdan İzmir benim için doğru tercihti.

Oyla 0
İzmir’de saç ekimi yaptırmanın en büyük artısı ilgi bence. Operasyon öncesi ve sonrası sürekli iletişim halindeydik. İstanbul’daki arkadaşlarımın yaşadığı “ulaşamama” problemini ben yaşamadım. Süreç benim için oldukça rahattı.

Oyla 0
Şehir olarak İzmir daha rahat ama seçenek sayısı az olduğu için iyi araştırmak şart. Ben birkaç merkezle görüştüm, içime sineni seçtim. Sonuçtan memnunum ama acele karar verseydim risk almış olurdum.

Oyla 0
İzmir’i seçmemde fiyat da etkili oldu. İstanbul’a göre biraz daha makul rakamlar vardı. Ama ucuz olduğu için değil, ilgi ve yaklaşım daha samimi olduğu için tercih ettim. Sonuçlar da beklentimi karşıladı.

Oyla 0
Genel olarak sürecim sorunsuz geçti. İzmir’de saç ekimi yaptırmak bana daha kontrollü ve güvenli hissettirdi. Şehir tercihi herkes için aynı olmayabilir ama benim için doğru karardı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt