Kadıköy’de En İyi Saç Boyası Nerede Yapılır? Önerilerinize Açığım!

Lale Zorlu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kadıköy’de saçımı boyatmak istiyorum
ama açıkçası şu ana kadar güvenilir ve gerçekten profesyonel bir kuaför bulmakta zorlandım. Daha önce birkaç farklı yere gittim ama maalesef ya istediğim ton tutmadı ya da işlem sonrası saçlarım ciddi şekilde yıprandı. Bu yüzden artık rastgele denemeler yapmak yerine, gerçekten memnun kalınan ve önerilen bir yere gitmek istiyorum.

Benim için en önemli kriterler:
🔸 Kaliteli boya ürünleri kullanan,
🔸 Saç rengi konusunda danışmanlık verebilen, yani ten rengine ve saçın mevcut tonuna göre yönlendirme yapan,
🔸 Saçın yapısını koruyarak işlem yapan, özellikle renk açma gerekiyorsa yıpratmayan yöntemler kullanan,
🔸 Ve tabii ki uçuk fiyatlar talep etmeyen, fiyat/performans dengesi olan bir yer.

Kadıköy gibi büyük bir semtte seçenek çok ama güven vermek bambaşka bir şey. Bu yüzden sizden gelen tavsiyeler benim için çok değerli.
Eğer daha önce Kadıköy’de saç boyatıp memnun kaldığınız bir kuaför varsa, lütfen hem kuaförün adını hem de işlemi kimin yaptığıyla ilgili bilgi paylaşır mısınız?

Gerçekten doğal, canlı ve içime sinecek bir sonuç arıyorum.
Şimdiden yardımcı olacak herkese çok teşekkür ederim 🙏

Ben de yıllarca Kadıköy'de doğru kuaförü bulmak için resmen deneme tahtasına döndüm. En son Moda tarafında küçük ama aşırı işini bilen bir salona denk geldim: Miss Makass. Renk konusunda inanılmaz iyiler, önce saç yapımı analiz ettiler, sonra istediğim tonu benim saçımda nasıl duracağını örneklerle gösterdiler. Kaliteli boya kullanıyorlar (Wella, L’Oréal gibi) ve saçım hiç yanmadı. Fiyatlar çok uygun değil ama uçuk da değil. Yani verdiğin paranın karşılığını alıyorsun, bence kesin değer.

Oyla 0
Aynı dert bende de vardı, gerçekten Kadıköy’de iyi kuaför bulmak zor… En son Moda tarafında küçük ama çok özenli çalışan bir salona gittim: The Change Hair Design Studio. Saçımı küllü kumrala boyattım, tam istediğim tonu tutturdular. Kuaför Emre vardı, renk konusunda baya bilgiliydi, önce saç yapımı analiz etti, sonra hangi tonun tutup tutmayacağını açıkça anlattı. En önemlisi de saçım işlemden sonra bile yumuşacıktı. Boyayı da Wella kullanıyorlardı sanırım. Fiyatlar da Nişantaşı ayarında değil, orta seviye diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim, hem samimiler hem de işlerini biliyorlar.

Oyla 0
Geri
Üst Alt